Knoflook Schijven Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Knoflook Schijven Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,31
Op voorraad
SKU
80049-conf
+ -

Wellicht al net zo oud als de piramides

Knoflook (Allium sativum) is een knolgewas uit de narcisfamilie en familie van de ui, prei en bieslook. De oudste vermeldingen van het gebruik van knoflook dateren van 1500 vC, uit Egypte.

Gezonde eigenschappen van Knoflook

Knoflook heeft een bewezen cholesterol- en bloeddrukverlagende werking. Ook werkt het bacteriëndodend vanwege de aanwezigheid van allicine in knoflook. Er worden nog meer andere werkingen toegeschreven aan knoflook, maar daarvoor ontbreekt afdoende bewijs. Knoflook is rijk aan vitamine B6, vitamine C en de mineralen Mangaan en Fosfor.

Het gebruik van knoflook

Knoflook is een populair kruid in de mediterrane en Midden-Europese landen en wordt zowel vers als in poedervorm (gedroogd en gemalen) toegepast. Knoflook schijven zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in gerechten die wat langer moeten koken. De schijven krijgen de tijd om zacht te worden en hun smaak af te geven aan het gerecht. Dat gaat beter met schijfjes dan met poeder of teentjes. Knoflook is een kruid met een doordringende smaak en geur. De geur werkt volgens onderzoek aan de universiteit van Edinburgh goed tegen muggen. Knoflook is een hygroscopisch kruid. Het trekt vocht aan. Bewaar het dus op een afgesloten en droge plaats om de houdbaarheid te waarborgen.

Premium Knoflook Schijven Biologisch

Knoflook Schijven Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.