Knoflook Kruidenmix Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Knoflook Kruidenmix Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,35
Op voorraad
SKU
41790-conf
+ -

Samenstelling Knoflook Kruidenmix

Deze speciale Knoflook kruidenmix is 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Ingrediënten:
zeezout, ui*, peterselie*, peper*, knoflook*, nootmuskaat*, kruidnagel*, rozemarijn*

Deze mix heeft een kruidachtig met een duidelijke knoflooknoot geur en een peperige en zoutige smaak

Aanbevolen toevoeging

toevoegen naar smaak

Geef uw gerechten een heerlijke smaak met deze kruidenmix

Premium Knoflook Kruidenmix Biologisch

Knoflook Kruidenmix Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gril mixen & marinades komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.