Karwijzaad Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Karwijzaad Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,19
Op voorraad
SKU
80055-conf
+ -

Wat is Karwijzaad (Kummel)?

Karwij (kummel) is een tweejarige plant die behoort tot de schermbloemenfamilie (Apiaceae of Umbelliferae) en is een echte wortelsoort. De komijn plant komt in het wild voor in West-Azië, Noord-Afrika en Europa waar hij in weilanden, bermen en op dijken groeit. Hoewel men alle delen van de plant, zoals wortel en blad consumeert, is Karwij vooral geliefd om zijn zaden. Karwijzaadjes kennen vele toepassingen en hebben verschillende gezonde eigenschappen.

Toepassingen van Karwijzaad

Karwijzaad (Kummelzaad) wordt in de keuken veel gebruikt bij hartige gerechten, zoals Indische curry's, zuurkool en in veel Noord Afrikaanse gerechten. Ook geeft het een lekkere smaak aan brood, cakes en kaas.  Karwijzaden kunnenn uitstekend worden gebruikt om komijn te vervangen, karwijzaden zijn wel iets scherper van smaak. Karwijzaad vervangen doe je dan weer met komijn.

Gezonde eigenschappen van Karwijzaad

Kummel of Karwij werkt goed bij problemen met de spijsvertering. Het bevordert de darmperistaltiek, de maag wordt gestimuleerd en tevens gekalmeerd, en karwij bevordert de galvorming. 

Waar kan ik kummelzaad kopen?

Gemakkelijk kummelzaad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je kummelzaad bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele kummelzaad aanbieding meer.

Karwijzaad Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde kummelzaad komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Karwijzaad Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Karwijzaad Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Karwijzaad Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.