image/svg+xml Openclipart flag-europe
organic

Karwijzaad Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Karwijzaad Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Geeft hartige gerechten een heerlijke smaak, zoals Indische curry's en Noord-Afrikaanse gerechten.
  • plus-circle Kan gebruikt worden als vervanger voor komijn, met een iets scherpere smaak.
  • plus-circle Voegt een lekkere smaak toe aan brood, cakes en kaas.
Details

Wat is Karwijzaad (Kummel)?

Karwij (kummel) is een tweejarige plant die behoort tot de schermbloemenfamilie (Apiaceae of Umbelliferae) en is een echte wortelsoort. De komijn plant komt in het wild voor in West-Azië, Noord-Afrika en Europa waar hij in weilanden, bermen en op dijken groeit. Hoewel men alle delen van de plant, zoals wortel en blad consumeert, is Karwij vooral geliefd om zijn zaden. Karwijzaadjes kennen vele toepassingen.

Toepassingen van Karwijzaad

Karwijzaden kunnen uitstekend worden gebruikt om komijn te vervangen, karwijzaden zijn wel iets scherper van smaak. Karwijzaad vervangen doe je dan weer met komijn. Karwijzaad (Kummelzaad) wordt in de keuken veel gebruikt bij hartige gerechten, zoals Indische curry's, zuurkool en in veel Noord Afrikaanse gerechten. Ook geeft het een lekkere smaak aan brood, cakes en kaas.  

Waar kan ik kummelzaad kopen?

Gemakkelijk kummelzaad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je kummelzaad kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele kummelzaad aanbieding meer.

Karwijzaad Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde kummelzaad komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Karwijzaad Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Karwijzaad Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Karwijzaad Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80055-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Heel
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Karwij
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 09096100
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 385 kcal / 1614 KJ
Eiwitten 20 g
Koolhydraten 37 g
Vetten 15 g
Verzadigde Vetten 1 g
Vezels 13 g
Natrium 17 mg
Zout 0 g
Reviews
star star star star star
Lekker
Lekker in indische curry
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op