image/svg+xml Openclipart

Karwij Poeder kiemarm Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Karwij Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Karwij, een wortelachtige plant

Karwij (Carum carvi, ook wel: kummel) is een tweejarige plant die behoort tot de schermbloemenfamilie (Apiaceae of Umbelliferae) en is een echte wortelsoort. De soort komt in het wild voor in West-Azië, Noord-Afrika en Europa waar hij in weilanden, bermen en op dijken groeit. Hoewel men alle delen van de plant, zoals wortel en blad consumeert, is Karwij vooral geliefd om zijn fruit.

Toepassingen van Karwij poeder

Karwijzaad wordt in de keuken veel gebruikt bij hartige gerechten, zoals Indische curry's, zuurkool en in veel Noord Afrikaanse gerechten. Ook geeft het een lekkere smaak aan brood, cakes en kaas. Karwij wordt ook wel eens gebruikt als ademverfrisser, vanwege zijn mentholachtige geur. Gebruik karwijpoeder in yoghurt of smoothies voor een mentholachtige noot.

Waar kan ik biologisch karwij poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch karwij poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch karwij poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch karwij poeder aanbieding meer.

Karwij Poeder kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch karwij poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Karwij Poeder kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Karwij Poeder kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Karwij Poeder kiemarm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80056-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik powdered organic caraway
Ingrediënten Karwij
Speciale Eigenschappen BIO, Kiemarm
Land van teelt Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 09096200
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 385 kcal / 1614 KJ
Eiwitten 20 g
Koolhydraten 37 g
Waarvan Suikers 7 g
Vetten 15 g
Verzadigde Vetten 1 g
Vezels 13 g
Natrium 17 mg
Zout 0 g
Reviews
Top product!
Toepasbaar in veel gerechten.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op