Kardemom in schil Heel Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kardemom in schil Heel Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Kardemom (Elettaria cardamomum)

De kardemom groeit in tropische regionen en dan voornamelijk wat hooggelegen gebieden in India en omringende landen. De specerij is familie van de gember en wordt vooral in Indiase en Midden-Oosterse gerechten veel gebruikt.

Wat zijn groene kardemom peulen?

Een kardemom peul is een groene peul waarin zwarte zaadjes zitten die de aroma’s afgeven. Kardemom heeft een heerlijke zoete en scherpe geur.

De smaak van kardemom

Kardemom smaakt fris, naar bergamot, citroen en kamfer, met een ondertoon van eucalyptus. Bij gebruik komt er een heerlijke, bloemachtige smaak vrij. Het kruid overheerst al snel, dus gebruik niet te veel.

Wat kun je allemaal met kardemom

Je kunt kardemom kopen als een belangrijk ingrediënt in Garam Masala, een hete mix van verschillende kruiden en specerijen, dat populair is in vrijwel heel Zuid-Azië. Maar met kardemom kun je nog veel meer kanten op. Voeg het eens toe aan een stoofpot of curry, gebruik een theelepel in de wortelcake of een ander lekker baksel (zoals spekkoek).

Waar kan ik biologische hele kardemom kopen?

Gemakkelijk biologische hele kardemom kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische hele kardemom kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische hele kardemom aanbieding meer.

Kardemom in schil Heel Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische hele kardemom komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Kardemom in schil Heel Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Kardemom in schil Heel Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Kardemom in schil Heel Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80017-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Heel
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Kardemom
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Guatemala
Merk Holyflavours
HS-Code 09083100
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 336 kcal / 1405 KJ
Eiwitten 11 g
Koolhydraten 57 g
Vetten 7 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 11 g
Natrium 18 mg
Zout 0 g
Reviews
Snelle levering!
Snelle levering en goed product.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op