Kalahari Woestijnzout Fijn 0.1-0.7 mm

Kala Hari Afrikaans zout - Kalahari woestijn zout Dit Zout is een buitengewoon product: Het is afkomstig uit de Kalahari woestijn van Zuid-Afrika en gewonnen in een natuurlij… Lees hieronder verder...
Vanaf € 2,22
Op voorraad
SKU
30114-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis van Kalahari woestijnzout

Het kalahari woestijnzout is een buitengewoon product. Het zout wordt gewonnen uit een natuurlijk zoutmeer in de Kalahari woestijn in Zuid-Afrika. Het woestijnzout wordt gedroogd in de zon en daarna verpakt. Het gebied is altijd onbewoond gebleven en is niet gebruikt voor industriële doeleinden. Kalahari woestijnzout is een zout voor fijnproevers dat volledig vrij is van negatieve milieu-invloeden.

De oorspronkelijke staat van het zout is grofkorrelig. Met behulp van een stalen moelen wordt het vermalen tot middel grof en fijn zout, indien nodig. Aan dit zout worden geen andere kunstmatige stoffen toegevoegd.

Ingrediënten en gebruik

Dit product is meer dan 280 miljoen jaar oud en bevat veel mineralen en spoorelementen. Top koks zweren bij dit natuurzuivere woestijnzout. Het kan gebruikt worden bij heel veel gerechten.

Specifieke eigenschappen Kalahari woestijnzout:

  • 93,7% NaCl
  • 0,03% Ca
  • 0,008% Mg
  • 4,0% sulfaat
  • 0.006% kalium

Premium Kalahari Woestijnzout Fijn 0.1-0.7 mm

Kalahari Woestijnzout Fijn 0.1-0.7 mm van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde bron en meerzouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.