organic

Jeneverbessen Heel kiemarm Biologisch

5/5.0 (2 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Jeneverbessen Heel kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Natuurlijke en biologische jeneverbessen
  • plus-circle Rijk aan vitamine C en antioxidanten
  • plus-circle Veelzijdig in gebruik voor dranken, marinades en meer
Details

Geschiedenis en herkomst van Jeneverbessen

Jeneverbessen (Juniperus Communis) is een conifeer uit de cipresfamilie. Hij komt van nature voor in de Benelux. De latijnse naam Juniperus is een Keltisch woord dat stekelig betekent. En stekelig is de jeneverbes struik. Communis betekent ‘gewoon’.

De jeneverbes speelde een rol in de prehistorie. Het stuifmeel van de bessen is gevonden in bodemlagen, rond het jaar 13.500 – 12.100 voor Christus. De bessen en zaden zijn aangetroffen in beerputten en dit wijst op het gebruik van de bessen als specerij.

Het gebruik

De jeneverbes heeft een kruidige, bitterzoete smaak. Ze zijn rijk aan vitamine C en antioxidanten. De besvormige kegelvruchten worden gebruikt voor het aromatiseren van verschillende dranken. Naast het gebruik in dranken wordt de jeneverbes ook verwerkt in marinades en in zuurkool. Daarnaast kan jeneverbes toegevoegd worden aan supplementen en aan afslankproducten. Heel zijn ze te gebruiken in bijvoorbeeld yoghurts of als snack.

Waar kan ik biologische jeneverbessen kopen?

Gemakkelijk biologische jeneverbessen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische jeneverbessen kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische jeneverbessen aanbieding meer.

Jeneverbessen Heel kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische jeneverbessen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Jeneverbessen Heel kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Jeneverbessen Heel kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Jeneverbessen Heel kiemarm Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80138-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Heel
Aanbevolen gebruik Voeg naar smaak toe aan gerechten zoals yoghurt en desserts of gebruik het als topping.
Ingrediënten Jeneverbes
Vitamines en Mineralen Vitamine C
Speciale Eigenschappen BIO, Kiemarm
Land van teelt Bosnië-Herzegovina
Merk Holyflavours
HS-Code 09096100
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 385 kcal / 1614 KJ
Eiwitten 20 g
Koolhydraten 37 g (of which sugar 7 g)
Vetten 15 g
Verzadigde Vetten 1 g
Vezels 13 g
Natrium 17 mg
Zout 0 g
Reviews
star star star star star
Top
Tot nu toe de beste kwaliteit jeneverbes die ik ken
star star star star star
Prima
Snel geleverd!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op