Inca Zonnezout Granulaat 1-3 mm

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Inca Zonnezout Granulaat 1-3 mm? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Puur en zuiver: Het Inca Zonnezout wordt gewonnen op de hoogvlakten van de Peruaanse Andes en is daardoor erg zuiver.
  • plus-circle Rijk aan mineralen: Dit zout bevat een hoog gehalte aan mineralen, zoals calcium, magnesium, jodium, zink en kalium.
  • plus-circle Veelzijdig in gebruik: Het Inca Zonnezout kan gebruikt worden als klassiek tafelzout en is geschikt voor diverse gerechten, zoals vis en groentegerechten.
Details

Smaak en gebruik

Incazout is een puur en natuurzuiver bronzout uit het Andesgebergte. Het heeft een knapperige textuur en eenmilde zoute smaak. Het bronwater uit de bergen verrijkt het zout en voegt extra mineralen toe. Mineraalzout uit het Andesgebergte in Peru. Ongeraffineerd, 100% natuurlijk en zonder additieven. Erg geschikt als tafelzout.

Oorsprong en geschiedenis van Inca zonnezout

Het Inca zout wordt gewonnen door de locale bevolking. Dit zonnezout is afkomstig van de hoogvlakten van de Peruaanse Andes en wordt daarom ook wel Andeszout genoemd. Het zonnezout wordt gewonnen met een compleet natuurlijk en duurzaam proces. Het water uit een sterke zoutbron bij Macha Picchu wordt door ongeveer 1500 plateau-vormige bassins geleid. Het zout kan zich met behulp van zonlicht concentreren in 10 centimeter diepe baden. Na een aantal weken is het zonnezout zo geconcentreerd dat het klaar is om te oogsten. Dit Inca zout is een delicatesse die in de zon wordt gedroogd, net als Fleur de sel-zout. Bijzonder opmerkelijk is de grote zuiverheid van de bron, waaruit de bassins gevoed worden.

Specifieke eigenschappen Inca Zonnezout:

  • <95% NaCI.
  • 3,7% Ca.
  • 0,03% Mg.
  • 0,42% SO4
  • 10,3 mg Jodium
  • 1,5 mg Zink
  • 190 mg Kalium.

Waar kan ik Inca zonnezout kopen?

Gemakkelijk Inca zonnezout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Inca zonnezout kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Inca zonnezout aanbieding meer.

Inca Zonnezout Granulaat 1-3 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde Inca zonnezout komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Inca Zonnezout Granulaat 1-3 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Inca Zonnezout Granulaat 1-3 mm toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Inca Zonnezout Granulaat 1-3 mm? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 30110-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Granulaat
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Inca Zonnezout
Vitamines en Mineralen Kalium, Zink
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt Peru
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) -
Eiwitten -
Koolhydraten -
Vetten -
Verzadigde Vetten -
Vezels -
Natrium 37 g
Zout -
Reviews
star star star star star
Inca Zonnezout Granulaat 1-3 mm
Top zout goed van smaak wat wil je nog meer
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op