Houder voor Matcha theeklopper

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Houder voor Matcha theeklopper? Kijk hier verder…
Vanaf € 11,12
Op voorraad
SKU
45890-conf
  + -

  Parkeer hier uw Matcha theeklopper

  Deze traditionele Matcha houder is uitermate geschikt om uw Matcha klopper in op te slaan. Na het bereiden van uw thee kunt u de klopper hierin laten uitdruppelen. De dunne bamboe staafjes van de klopper blijven op deze manier in de juiste conditie!

  Waar kan ik matcha theeklopper houder kopen?

  Gemakkelijk matcha theeklopper houder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je matcha theeklopper houder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele matcha theeklopper houder aanbieding meer.

  Premium Houder voor Matcha theeklopper

  Houder voor Matcha theeklopper van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

  De door ons geselecteerde accessoires komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.