Himalaya Zoutlamp Model zoutschaal 4 kg

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Himalaya Zoutlamp Model zoutschaal 4 kg? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 20,10
Op voorraad
SKU
43540-conf
  + -

  Lamp gemaakt van zout

  Zoals de naam al doet verwachten worden zoutlampen gemaakt van zout. Het zout waar de lampen van gemaakt worden is geen gewoon zout. Het zout voor deze lampen komt uit de uitlopers van de Himalaya. De lampen hebben een witte, roze of oranje kleur.

  Positieve en negatieve ionen

  Zonder dat je er erg in hebt, kan je woon- of werkruimte een grote hoeveelheid positieve ionen bevatten. Het woord 'positief' is hierin enigszins misleidend. Elektronische apparatuur en beeldschermen geven een hoge concentratie positieve ionen af. Hierdoor kun je last krijgen van diverse gezondheidsklachten. Onze Naturaplaza zoutlampen daarentegen, geven juist veel negatieve ionen af. Negatieve ionen kunnen mogelijk helpen het evenwicht in je leefomgeving herstellen. Door de mogelijke heilzame werking van deze lampen kunnen de genoemde lichamelijke klachten verminderen.

  Zoutlamp als uniek natuurproduct

  Onze zoutlampen worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd uit natuurlijke zouten afkomstig uit de uitlopers van het Himalayagebergte. Dit betekent dat de door jou bestelde zoutlamp af zal wijken van de afbeelding op onze site. Niet qua gewicht en afmetingen uiteraard, maar wel qua kleuren en nuances. De kleuren kunnen hierbij lichter of donkerder zijn. Wanneer je aan bepaalde tint de voorkeur geeft, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij proberen je dan altijd de kleurtint van jouw voorkeur te leveren. Wat je voorkeur ook is, van een unieke en sfeervolle ambiance ben je altijd verzekerd.

  Hoe gebruik je de zoutlamp?

  Een zoutlamp gebruiken is erg makkelijk. Je hoeft hem alleen maar neer te zetten in een kamer en hem aan te zetten. De lamp doet de rest.

  Schoonmaakadvies

  Omdat de lamp van zout is en zout oplost in water kun je deze lamp niet afnemen met water of een natte doek.

  Gebruik de stofzuiger en/of een zachte droge borstel om de lamp af te nemen. Eventueel kunt u ook een microvezel stofdoek gebruiken.

  Disclaimer: Bovenstaande informatie is GEEN medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden.

  Waar kan ik himalaya zoutlampen kopen?

  Gemakkelijk himalaya zoutlampen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je himalaya zoutlampen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele himalaya zoutlampen aanbieding meer.

  Een Himalaya Zoutlamp Model zoutschaal 4 kg van Naturaplaza

  Wist je dat Naturaplaza een van de oudste aanbieders is van natuurlijke zoutlampen uit Pakistan? Al sinds 2012 heeft Naturaplaza een groot aanbod van verschillende designs en ontwerpen. Van grof gehakte lampen tot stijlvol geslepen geometrische vormen in allerlei groottes en kleurschakeringen.

  Deze himalaya zoutlampen zijn een toevoeging voor je gezondheid!

  Een zoutlamp kan op verschillende manieren je gezondheid ondersteunen. Ze verspreiden kleine zoutdeeltjes in de ruimte, die een positieve werking hebben op de ademhaling. Een warme zoutlamp straalt ook negatieve ionen uit. Deze negatieve ionen neutraliseren het effect van positieve ionen, die door allerlei electronische apparatuur in de ruimte worden verspreid. Dit kan ervoor zorgen dat je energieniveau verbetert en stress wordt verminderd.

  Knus in huis!

  Deze Himalaya Zoutlamp Model zoutschaal 4 kg is niet alleen goed voor je gezondheid, maar is ook een uitstekende sfeermaker in je woon- of slaapkamer. Het himalaya zout waarvan de lamp gemaakt is geeft een warm en veelal oranje-achtig licht, dat een zeer knusse sfeer in huis creeert.

  Bekijk alle producten van het merk Naturaplaza

  Is Himalaya Zoutlamp Model zoutschaal 4 kg toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Naturaplaza, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

  Meer informatie over dit product?

  Heb je een vraag over Himalaya Zoutlamp Model zoutschaal 4 kg? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.