Hennepzaad Olie koudgeperst Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Hennepzaad Olie koudgeperst B… Lees hieronder verder...
Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
SKU
42900-conf

Hennepzaadolie

Hennep (Cannabis Sativa) is een eenjarige plant uit de hennepfamilie. De plant bloeit met groene bloemen. Het zaad wat zich bevindt aan de plant is eetbaar en voedzaam voor mens en dier. Uit het zaad kan vervolgens deze olie geperst worden.

Dit Hennepzaadolie is afkomstig uit Oostenrijk.

Gebruik en voedingswaarden

Hennepzaadolie wordt gebruikt bij bereiding van koude gerechten, zoals op broodjes als dressing. Het bevat de essentiële vetzuren alfa-linoleenzuur (20%) en linolzuur (60%). Het lichaam heeft deze vetzuren nodig uit voeding, omdat dit niet zelf aangemaakt kan worden. Daarnaast bevat hennepzaad eiwitten, onverzadigde vetzuren en vitamine E.

Premium Hennepzaad Olie koudgeperst Biologisch

Hennepzaad Olie koudgeperst Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische pure oliën komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.