Hennep Zaad gepeld Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Hennep Zaad gepeld Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 3,71
Op voorraad
SKU
40048-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis Hennep zaad

Biologische hennep zaad, familie van de moerbei, is een van de oudst bekende medicinale planten ter wereld. In tegenstelling tot de rest van de hennep plant, zoals marihuana, heeft het geen psychoactieve werking. Het zaad wordt vanwege een hoog percentage Edestin gezien als de gemakkelijkst eetbare en verteerbare proteïnevorm. Het heeft een subtiele notige smaak die ook beschreven kan worden als romig.

Productieproces Hennep zaad

Hennepproductie begint bij het telen van de Cannabis Sativa. De cannabis die geteeld wordt bevat bijna geen psychoactieve stoffen. De planten zonder deze stoffen hebben namelijk een veel hoger vezelgehalte.

Gezonde eigenschappen Hennep zaad en toepassingen

Hennep zaad bevat veel aminozuren en is rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen. De essentiële aminozuren in het hennep zaad zijn erg belangrijk voor uw lichaam en u kunt het alleen uit voeding halen. Hennepzaad is één van de rijkste en beste plantaardige bron van eiwitten, vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren! Wat opmerkelijk is dat wanneer het hennepzaad gepeld is, neemt het percentage van essentiële voedingstoffen in de gepelde zaden toe. Het eiwitgehalte groeit met 8 % (tot meer dan 30% in totaal). Hennep zaad gepeld kunt u toevoegen aan salades, yoghurt, muesli en afgekoelde pasta of rijst. Hennepzaad heeft namelijk een heerlijke nootachtige smaak. Belangrijk is dat u wel voldoende drinkt. Hennepzaad is namelijk hygroscopisch en neemt dus veel vocht op.
Bij Naturaplaza kunt u Biologische gepelde hennepzaden kopen.

Premium Hennep Zaad gepeld Biologisch

Hennep Zaad gepeld Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zaden & pitten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.