Hennep Zaad gepeld Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Hennep Zaad gepeld Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,37
Op voorraad
SKU
40048-conf
+ -

Toepassingen van Hennep Zaad

Hennepzaad is rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen en bevat talrijke aminozuren. De essentiële aminozuren in hennepzaad zijn nodig voor je lichaam en kunnen alleen worden verkregen door te eten. Hennepzaad is een uitstekende bron van eiwitten, vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren! Het feit dat wanneer het hennepzaad wordt gepeld, het percentage belangrijke voedingsstoffen in het gepelde zaad toeneemt, is verbazingwekkend. Het eiwitgehalte stijgt met 8%. (tot meer dan 30 procent in totaal). Je kunt gepeld hennepzaad gebruiken in salades, yoghurt, muesli, en gekoelde pasta of rijst. De smaak van hennepzaad is nootachtig en aangenaam. Omdat hennepzaad hygroscopisch is, is het van cruciaal belang dat je voldoende water drinkt als je hennepzaad nuttigt.

Oorsprong Hennep zaad

Biologische hennep zaad (canabino femine), familie van de moerbei, is een van de oudst bekende medicinale planten ter wereld. In tegenstelling tot de rest van de planten in de familie, zoals marihuana, heeft het geen psychoactieve werking. Het zaad wordt vanwege een hoog percentage Edestin gezien als de gemakkelijkst eetbare en verteerbare vorm van proteïne. Het heeft een subtiele notige smaak die ook beschreven kan worden als romig.

Waar kan ik biologisch hennepzaad kopen?

Gemakkelijk biologisch hennepzaad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch hennepzaad kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch hennepzaad aanbieding meer.

Hennep Zaad gepeld Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch hennepzaad komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Hennep Zaad gepeld Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Hennep Zaad gepeld Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Hennep Zaad gepeld Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.