image/svg+xml Openclipart

Hennep Eiwit Poeder EU Biologisch (48% Proteïne)

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Hennep Eiwit Poeder EU Biologisch (48% Proteïne)? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Hoe gezond is deze bes voor je lichaam?

Dat dit besje veel vitamines bevat dat wisten we natuurlijk al, maar wist je dat gojibessen ook veel antioxidanten bevatten? Ook bevat deze bes bètacaroteen.

Hoe consumeer je goji bessen?

Deze zoete bessen kun je door je yoghurt of havermoutpap heen gooien, aan salades toevoegen of los eten als een snack. Je kunt er ook goji thee van maken doormiddel van de bessen in heet water/kruidenthee te laten weken voor 5-10 minuten.

De boksdoorn (Goji-boom)

De boksdoorn is een struik/boom waaraan de gojibes groeit en is afkomstig uit China. In de 18e eeuw is deze boom ingevoerd in Europa. De lange gebogen takken zijn voorzien van doorns. De bladeren hebben een grijsgroene kleur en de bloemen zijn paars. De bessen zijn ongeveer 2 cm lang en oranjerood van kleur. Voordat ze gedroogd worden zijn ze saprijk en barsten ze snel.

De goji boom is bestand tegen alle weersomstandigheden, variërend tussen de -26 ℃ in de winter en 40℃ in de zomer. Na een groeiperiode van 2 jaar worden de eerste bessen geproduceerd. Goji bessen worden geteeld op een plantage langs de Gele rivier in China. In dit gebied zijn er per hectare 3000 bomen geplant, waar zij in de breedte groeien. De bomen groeien tot circa 1 meter hoog en produceren per seizoen 1 kilogram Goji bessen.

Nutriënten en gebruik

Deze gojibessen zijn gedroogd en 100% biologisch. Ze zijn rood van kleur en smaken zuurzoet. Door het drogen beschikken de gojibessen over zeer geconcentreerde voedingsstoffen. Gojibessen zijn rijk aan antioxidanten, bevatten vitamine C, vitamine A, vitamineB1, vitamine B2, ijzer, koper, nikkel, chroom, magnesium, natrium, calcium en 19 verschillende aminozuren. Dit alles maakt de Goji bes tot de rijkste vrucht van de wereld, met recht een écht superfood.

De gojibes kan op verschillende manieren geconsumeerd worden. Zo kan de bes zelf gegeten worden als snack. Ook kan hij gekookt worden in water en dienen als thee. Daarnaast kunnen de bessen verwerkt worden in smoothies, salades of in de muesli.
Wilt u goji bessen kopen?
Bij Naturaplaza kunt u Biologische gojibessen bestellen 

 

Waar kan ik biologische proteïne poeders kopen?

Gemakkelijk biologische proteïne poeders kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische proteïne poeders kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische proteïne poeders aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Hennep Eiwit Poeder EU Biologisch (48% Proteïne) van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische proteïne poeders komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Hennep Eiwit Poeder EU Biologisch (48% Proteïne) van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Hennep Eiwit Poeder EU Biologisch (48% Proteïne) toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Hennep Eiwit Poeder EU Biologisch (48% Proteïne)? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40047-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik 20-30g per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge concentratie aan voedingsstoffen gebruikt.
Ingrediënten Hennepzaad
Vitamines en Mineralen Calcium, Fosfor, Ijzer, Kalium, Magnesium, Natriumchloride, Vitamine E, Zwavel, Zink
Speciale Eigenschappen BIO, Suikervrij, Vegetarisch, Vegan
Land van teelt Roemenië
Merk Holyflavours
HS-Code 12089000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 331 kcal / 1385 KJ
Eiwitten 48,3 g
Koolhydraten 4,1 g
Vetten 8,2 g
Verzadigde Vetten -
Vezels 23,9 g
Natrium -
Zout 0,1 g
Reviews
Hennep eiwit poeder
Ik wil graag breed worden en had gelezen dat er in hennep poeder veel eiwitten zitten. Ik vind het heerlijk door mijn shake heen na het sporten.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op