Hoe plaats ik een bestelling?

Producten kunt u eenvoudig in uw winkelwagen plaatsen door op de oranje knop met "toevoegen" te klikken op de product pagina.

Hoe voeg ik producten toe aan mijn winkelwagentje?

Om producten aan uw winkelwagentje toe te voegen, bladert u eerst door de productcategorie en selecteert u het product dat u wilt kopen. Nadat u het product hebt geselecteerd, kiest u de hoeveelheid die u wilt kopen en klikt u op de oranje knop "toevoegen aan winkelwagentje". Zodra u het product aan uw winkelwagen hebt toegevoegd, kunt u verder winkelen voor andere producten of doorgaan naar de kassa.

Hoe ga ik naar de kassa nadat ik producten aan mijn winkelwagen heb toegevoegd?

Om af te rekenen nadat u producten aan uw winkelwagen hebt toegevoegd, klikt u op het pictogram van de winkelwagen in de rechterbovenhoek van het scherm. Vanaf daar klikt u op "ga door naar de kassa" en volgt u de stappen op het scherm om uw aankoop te voltooien. Dit omvat het invoeren van uw verzend- en factureringsgegevens, het kiezen van een verzendmethode en het controleren van uw bestelling voordat u deze verzendt.