Hawaii Zout Alea Goud Rood 1-2 mm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Hawaii Zout Alea Goud Rood 1-2 mm? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,54
Op voorraad
SKU
30148-conf
+ -

Oorsprong Hawaïzouten

Zout heeft een lange traditie in Hawaii, net als in vele andere culturen. Voor Hawaiianen is zout een essentieel onderdeel voor het bereiken van innerlijk evenwicht. Het ondersteunt de natuurlijke stroom van het leven en symboliseert een diepe verbondenheid met de natuur.

De Haiwaiiaanse zouten met hun kenmerkende kleuren weerspiegelen de kleuren van het land. Zwart voor de vulkanische oorsprong, rood voor de altijd aanwezige heilige Alaea-aarde en voor vrijheid, groen voor de vegetatie en wit voor het water dat de eilanden omringt en de met sneeuw bedekte bergtoppen.

Productie en Kleur

Het zout wordt gewonnen uit de kust van de Stille Oceaan bij het eiland Molokai. Het water laat men verdampen met behulp van zonne-energie. De zoutkristallen worden vervolgens vermengd met mineralenextracten om het de zo kenmerkende kleuren van Hawaïzout te geven.

Het rood zout is gemineraliseerd met vulkanische rode Alaea-aarde en krijgt zijn rode kleur van ijzeroxide.

Specifieke eigenschappen Rood Hawaïaans zout:

  • <97,7% NaCI.
  • 1,24% Ca.
  • 0,65% Mg.
  • 4,28% SO4

Gebruiksaanwijzing:

Dit product wordt verkocht als decoratiezout en is conform EU-verordening "Geen voedingsmiddel".

Waar kan ik hawaiiaans aleazout kopen?

Gemakkelijk Hawaii zout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Hawaii decoratiezout kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Hawaii zout aanbieding meer.

Hawaii Zout Alea Goud Rood 1-2 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde hawaiiaans aleazout komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Hawaii Zout Alea Goud Rood 1-2 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Hawaii Zout Alea Goud Rood 1-2 mm toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Hawaii Zout Alea Goud Rood 1-2 mm? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.