Havermout Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Havermout Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,24
Op voorraad
SKU
95006-conf
+ -

Havermout Biologisch

Havermout is afkomstig van de haverplant (Avena sativa). De plant wordt ongeveer 1.2 meter hoog. Haver komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Europa en Zuidoost-Azië en het is een graansoort, die al sinds 7000 v.Chr. geteeld wordt. Havermout bevat veel koolhydraten en eiwitten en is daarom een veel gebruikt product bij de bereiding van een ontbijt.

Winning van Haver

Na de oogst wordt de haverkorrel eerst gewassen en ontdaan van het kroonkaf, deze buitenste schutblaadjes van de graankorrel zijn namelijk niet eetbaar. Vervolgens worden de korrels verhit en in stukjes geknipt. De geknipte stukken worden daarna samengevoegd en vormen het havermout.

Gezonde kenmerken van Havermout

Biologische havermout bevat veel vezels en die hebben een gunstige werking op de darmen. Daarnaast bevat havermout veel langzame koolhydraten, die ervoor zorgen dat het lichaam langer energie ervaart en de bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Ten slotte zorgt havermout er ook voor dat je minder snel honger krijgt, want het lichaam is langer verzadigd.
Bij Naturaplaza kunt u Biologische havermout kopen.

Waar kan ik biologische havermout product kopen?

Gemakkelijk biologische havermout product kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische havermout product bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische havermout product aanbieding meer.

Havermout Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische havermout product komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Havermout Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Havermout Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Havermout Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.