Havermeel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Havermeel Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,54
Op voorraad
SKU
41140-conf
+ -

Wat is havermeel?

Havermeel is gedroogde en gemalen haver. Het zit vol koolhydraten en dus energie. Het wordt veel gebruikt als veevoer (paarden) en als grondstof voor pap, brood, gebak, muesli en granola.

Hoe wordt havermeel gemaakt?

Voor het maken van havermeel wordt de hele korrel gebruikt. Dus inclusief zemel en kiem en niet slechts het zetmeelgedeelte van het graan. Havermeel is dan ook altijd volkoren.

Gezonde eigenschappen Havermeel

Havermeel bevat veel koolhydraten en zijn dus een goede bron van energie voor sporters. Ook bevat haver veel mangaan. Haver staat bekend om zijn cholesterolverlagende werking. Tenslotte is have ook de enig bekende graansoort die proteïne bevat. De kwaliteit van dit Avenalin proteïne is vergelijkbaar met dat van Soja.

Waar kan ik biologisch havermeel kopen?

Gemakkelijk biologisch havermeel kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch havermeel kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch havermeel aanbieding meer.

Havermeel Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch havermeel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Havermeel Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Havermeel Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Havermeel Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.