Havermeel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Havermeel Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,09
Op voorraad
SKU
41140-conf
+ -

Wat is havermeel?

Havermeel is gedroogde en gemalen haver. Het zit vol koolhydraten en dus energie. Het wordt veel gebruikt als veevoer (paarden) en als grondstof voor pap, brood, gebak, muesli en granola.

Hoe wordt havermeel gemaakt?

Voor het maken van havermeel wordt de hele korrel gebruikt. Dus inclusief zemel en kiem en niet slechts het zetmeelgedeelte van het graan. Havermeel is dan ook altijd volkoren.

Gezonde eigenschappen Havermeel

Havermeel bevat veel koolhydraten en zijn dus een goede bron van energie voor sporters. Ook bevat haver veel mangaan. Haver staat bekend om zijn cholesterolverlagende werking. Tenslotte is have ook de enig bekende graansoort die proteïne bevat. De kwaliteit van dit Avenalin proteïne is vergelijkbaar met dat van Soja.

Waar kan ik Havermoutmeel kopen?

Gemakkelijk Havermoutmeel kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Havermoutmeel bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Havermoutmeel aanbieding meer.

Premium Havermeel Biologisch

Havermeel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische bloem & zetmeel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.