organic

Guarpitmeel 3500 Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Guarpitmeel 3500 Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Guarpitmeel is een biologisch product dat wordt gewonnen uit Guarbonen van de Guarplant.
  • plus-circle Het wordt gebruikt als verdikkingsmiddel en stabilisator in de voedingsmiddelenindustrie, waaronder ijs en zachte kazen.
  • plus-circle Guarpitmeel heeft een hoge viscositeit, wat zorgt voor een verbeterde structuur en langere houdbaarheid van producten.
Details

Wat is Guarpitmeel?

Guarpitmeel wordt gewonnen uit Guarbonen van de Guarplant. Guarpitmeel bestaat voor driekwart uit Guargom (of Guaran).

Herkomst van Guarpitmeel

De Guarplant wordt onder meer verbouwd in Pakistan, de VS, Australie en Afrika, maar de grootste producent is India. De bonen worden gedroogd en vermalen tot guarpitmeel.

De toepassingen van Guarpitmeel

Guarpitmeel is toegelaten als additief. In de levensmiddelenindustrie wordt Guarpitmeel gebruikt als verdikkingsmiddel en als stabilisator. Het wordt veel toegepast om de structuur van consumptie ijs te verbeteren, waarbij het tevens ervoor zorgt dat het ijs minder snel smelt. Ook aan zachte kazen en roomkaas wordt het toegevoegd. In combinatie met Xantaangum is Guarpitmeel ook een uitstekende verdikker voor niet-heldere soepen en sauzen. Tenslotte is guarpitmeel ook een goede bron van vezels.

Het getal in de titel

Ons Guarpitmeel heeft het getal 3500 in de titel staan. Dit getal vertegenwoordigt de viscositeit van het meel en wordt mede bepaald door de maalgraad van het poeder (hoe fijner, hoe hoger de viscositeit).

Waar kan ik biologisch guarpitmeel kopen?

Gemakkelijk biologisch guarpitmeel kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch guarpitmeel kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch guarpitmeel aanbieding meer.

Guarpitmeel 3500 Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch guarpitmeel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Guarpitmeel 3500 Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Guarpitmeel 3500 Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Guarpitmeel 3500 Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80168-conf
Productspecificatie Specsheet
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Guarpit
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt India
Merk Holyflavours
HS-Code 13023290
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 843 kcal / 209 KJ
Eiwitten 6 g
Koolhydraten 1 g
Vetten 1 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 88 g
Natrium 0 mg
Zout 0 g
Reviews
star star star star star
Guarpitmeel
Boven mijn verwachting zit deze poeder, ik heb het namelijk al een paar keer gekocht bij andere bedrijven alleen toen werkte die niet zo goed om gezichtscrème er van te maken. Maar met deze poeder lukt dat echt uitstekend.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op