Guarpitmeel 3500 Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Guarpitmeel 3500 Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 6,17
Op voorraad
SKU
80168-conf
+ -

Wat is Guarpitmeel?

Guarpitmeel wordt gewonnen uit Guarbonen van de Guarplant. Guarpitmeel bestaat voor driekwart uit Guargom (of Guaran).

Herkomst van Guarpitmeel

De Guarplant wordt onder meer verbouwd in Pakistan, de VS, Australie en Afrika, maar de grootste producent is India. De bonen worden gedroogd en vermalen tot guarpitmeel.

De toepassingen van Guarpitmeel

Guarpitmeel is toegelaten als additief. In de levensmiddelenindustrie wordt Guarpitmeel gebruikt als verdikkingsmiddel en als stabilisator. Het wordt veel toegepast om de structuur van consumptie ijs te verbeteren, waarbij het tevens ervoor zorgt dat het ijs minder snel smelt. Ook aan zachte kazen en roomkaas wordt het toegevoegd. In combinatie met Xantaangum is Guarpitmeel ook een uitstekende verdikker voor niet-heldere soepen en sauzen. Tenslotte is guarpitmeel ook een goede bron van vezels.

Het getal in de titel

Ons Guarpitmeel heeft het getal 3500 in de titel staan. Dit getal vertegenwoordigt de viscositeit van het meel en wordt mede bepaald door de maalgraad van het poeder (hoe fijner, hoe hoger de viscositeit).

Waar kan ik Biologisch guarpitmeel kopen?

Gemakkelijk Biologisch guarpitmeel kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologisch guarpitmeel bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologisch guarpitmeel aanbieding meer.

Premium Guarpitmeel 3500 Biologisch

Guarpitmeel 3500 Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische bloem & zetmeel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.