Guarana Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Guarana Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 6,55
Op voorraad
SKU
40046-conf
+ -

Geschiedenis van GuaranaHier vind je dit product ook als capsules

Guarana is het nootachtige zaadje van een kiemplant die groeit in Brazilië. Daar wordt guarana gebruikt als energiesupplement en verwerkt in frisdrank. De bes bevat een hoger gehalte cafeïne dan koffie.

Vandaag de dag blijft guarana een essentieel onderdeel van het dieet voor heel Brazilië, waar het wordt beschouwd als de nationale drank van het land. Met de groeiende vraag uit het buitenland in de laatste decennia, is guarana uitgegroeid tot een ideaal gewas voor aanvulling van het inkomen van de landbouwers in het Amazonebekken.

Het belang van de guarana industrie voor Brazilië wordt gevierd met het jaarlijkse Guarana festival, gehouden in de stad van Maues. Gelijktijdig met de oogst vindt een week van muziek, parades en festiviteiten plaats, dat bezoekers uit heel het Amazonegebied trekt.

Stijgende Populariteit

Door de guarana zou de bijnier worden gestimuleerd om adrenaline aan te maken. Ook wordt de vetverbranding geactiveerd, doordat het adrenalineniveau in het bloed wordt verhoogd. Door de vetverbranding kan dit zorgen voor energie, meer uithoudingsvermogen en een boost van alertheid en prestatie. Guarana kan ook ondersteunend werken bij een afslankkuur of een dieet.

Het toepassen van Guarana

Dit guarana poeder kan aan heet water of melk worden toegevoegd als een warme tonic, of koude dranken voor een verfrissend en verkwikkend tussendoortje. Gezoet met cacao of honing kunt u genieten van dit natuurlijke alternatief voor kunstmatig stimulerende middelen.

Gebruiken met mate

Het is belangrijk dat u guarana met mate consumeert. Er kunnen nadelige bijwerkingen zijn bij veel gebruik: hartkloppingen, slapeloosheid, verhoogde bloeddruk, en maag irritatie. Guarana wordt afgeraden tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Kinderen onder de 16 jaar wordt afgeraden om guarana te gebruiken.

Waar kan ik biologisch guarana poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch guarana poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch guarana poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch guarana poeder aanbieding meer.

Guarana Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch guarana poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Guarana Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Guarana Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Guarana Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.