Gojibessen Poeder Gevriesdroogd Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Gojibessen Poeder Gevriesdroogd Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,88
Op voorraad
SKU
40043-conf
+ -

De Goji-boom

De boksdoorn is een struik/boom waaraan de gojibes groeit en is afkomstig uit China. In de 18e eeuw is deze boom ingevoerd in Europa. De lange gebogen takken zijn voorzien van doorns. De bladeren hebben een grijsgroene kleur en de bloemen zijn paars. De bessen zijn ongeveer 2 cm lang en oranjerood van kleur. Voordat ze gedroogd worden zijn ze saprijk en barsten ze snel.

De goji boom is bestand tegen alle weersomstandigheden, variërend tussen de -26 ℃ in de winter en 40℃ in de zomer. Na een groeiperiode van 2 jaar worden de eerste bessen geproduceerd. Goji bessen worden geteeld op een plantage langs de Gele rivier in China. In dit gebied zijn er per hectare 3000 bomen geplant, waar zij in de breedte groeien. De bomen groeien tot circa 1 meter hoog en produceren per seizoen 1 kilogram Goji bessen.

Het productieproces

Onze biologische poeder wordt gemaakt van goji bessen, geteeld op het Qinhai-Tibet plateau in het zuidwesten van China. Aangeduid als het 'dak van de wereld', heeft het 2,3 miljoen km² gebied een gemiddelde hoogte van meer dan 4000m en is de grootste hoogvlakte in het land. Vanwege de hoogte van de plantages, genieten de groeiende goji bessen van schone, zuivere lucht en het voedzame Himalaya-gletsjer water. Deze voorwaarden, samen met de lange zonne-uren, maken goji bessen van deze regio een van de meest voedzame van de wereld.

Het geoogste fruit wordt vervolgens naar een verwerkingscentrum vervoerd waar het wordt gevriesdroogd bij -54 °C. Dit proces zorgt ervoor dat de goji bessen hun oorspronkelijke smaak, kleur en, belangrijker nog, hun zeer gewaardeerde voedingswaarde behouden. Hierna wordt het gedroogde product gecontroleerd en de kwaliteit getest. Ten slotte wordt het vermalen tot een fijn poeder

Veelzijdige bessen

Deze gojibessen zijn gedroogd en 100% biologisch. Ze zijn rood van kleur en smaken zuurzoet. Door het drogen beschikken de gojibessen over zeer geconcentreerde voedingsstoffen. Gojibessen zijn rijk aan antioxidanten, bevatten vitamine C, vitamine A, vitamineB1, vitamine B2, ijzer, koper, nikkel, chroom, magnesium, natrium, calcium en 19 verschillende aminozuren. Dit alles maakt de Goji bes tot de rijkste vrucht van de wereld, met recht een écht superfood.

De gojibes kan op verschillende manieren geconsumeerd worden. Zo kan de bes zelf gegeten worden als snack. Ook kan hij gekookt worden in water en dienen als thee. Daarnaast kunnen de bessen verwerkt worden in smoothies en yoghurt.

Waar kan ik biologische gevriesdroogde gojibessen kopen?

Gemakkelijk biologische gevriesdroogde gojibessen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische gevriesdroogde gojibessen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische gevriesdroogde gojibessen aanbieding meer.

Gojibessen Poeder Gevriesdroogd Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische gevriesdroogde gojibessen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Gojibessen Poeder Gevriesdroogd Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Gojibessen Poeder Gevriesdroogd Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Gojibessen Poeder Gevriesdroogd Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.