Gift Box Matcha Set

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Gift Box Matcha Set? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
€ 41,38
Op voorraad
SKU
309061
Verwachte levertijd: 1 werkdag(en)
  + -
  • Koop 3 voor € 40,14 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 5 voor € 39,31 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 10 voor € 37,24 (incl. BTW) per stuk

  Matcha Gift Box

  Deze matcha gift box heeft alle accessoires die je nodig hebt voor het maken van overheerlijke matcha thee. Compleet met matcha schaaltje, matcha klopper, matcha lepel en matcha klopperhouder.

  Matcha is afkomstig uit de Japanse prefectuur Aishi en heeft een sterke geur en aromatische smaak. Matcha bevat vitaminen, mineralen, antioxidanten en cafeïne. Niet voor niets is Matcha daarom steeds populairder in onze Westerse wereld.

  Matcha Thee Ceremonie

  In Japan bestaat een hele cultuur rondom Matcha en het drinken van Matcha Thee. Het maken van Matcha Thee op traditionele manier is zelfs een heel ritueel. Deze giftbox bevat alle accessoires die je nodig hebt om ook ceremoniële Matcha Thee te maken. Met het traditionele ritueel van Matcha voorbereiding begint de ontspanning al voor de eerste slok.

  1. Schep met de matcha lepel 1 tot 2 lepels (naar smaak) (ceremonieel) matcha poeder in de schaal.
  2. Voeg nu een kop warm water (niet warmer dan 80 graden Celsius) toe aan de schaal.
  3. Klop met de bamboe matchaklopper met bewegingen in een W-vorm de matcha goed door het water.
   Bij gebruik van matcha poeder van ceremoniële kwaliteit ontstaat er een ruime schuimlaag.
  4. Was de matchaklopper uit onder de warme kraan en schuif hem vervolgens ondersteboven over de klopperhouder, zodat hij veilig en schoon kan opdrogen.
  5. De matcha thee is inmiddels gereed. Geniet en ontspan!

  Premium Gift Box Matcha Set

  Gift Box Matcha Set van Accesoire is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  Een nuttige accessoire van Naturaplaza

  Onze biologische ingrediënten zijn beschikbaar in allerlei verschillende vormen. Van hele ingrediënten (denk aan hele noten, hele zaden, hele pitten en hele pepers), gegranuleerde ingrediënten (denk aan gegranuleerde gedroogde groenten, verschillende natuurlijke zout granulaten of paddenstoelen granulaat) tot poeders (bijna alle ingrediënten zijn beschikbaar in poedervorm).

  Voor de verwerking van sommige ingrediënten zijn speciale accessoires nodig die Naturaplaza natuurlijk ook levert.

  De door ons geselecteerde accessoires komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.