Geschubde Inktzwam Poeder Coprinus comatus Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Geschubde Inktzwam Poeder Coprinus comatus Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 12,14
Op voorraad
SKU
80197-conf
+ -

Verwerkingsproces Geschubde Inktzwam Poeder

De geschubde inktzwam is van mei tot in november vaak in groepen te vinden op grond die pas is omgewerkt op akkers, weilanden, parken en wegbermen. Daarnaast is de paddenstoel veel gezien in de stad op bemest gras. Na het oogsten van de geschubde inktzwam wordt deze meteen gedroogd in de oven. Na dit proces wordt het verwerkt tot geschubde inktzwam poeder.

Geschubde Inktzwam Poeder is een smaakmaker

De smaak van de geschubde inktzwam poeder is delicaat, subtiel en mild van aroma. Het dient als een fijne smaakmaker bij diverse gerechten. Daarnaast bevat geschubde inktzwam poeder de nodige gezonde voedingsstoffen, zoals: vitamine C, Kalium, magnesium, ijzer en zink.

Geschiedenis Geschubde Inktzwam

De geschubde inktzwam (coprinus comatus) is een veel voorkomende paddenstoel die vaak groeit op gazons langs grindwegen en afvalgebieden. De paddenstoel wordt vijf tot vijftien centimeter groot en heeft een eivormige hoed. De hoed van de paddenstoel heeft een witte kleur met een lichtbruin, glad centrum en is bedekt met grote, omgekrulde schubben.

In jonge toestand is het een uitstekend eetbare paddenstoel, op voorwaarde dat hij snel na het plukken verwerkt wordt. De geschubde inktzwam is namelijk zeer slecht houdbaar wegens de autodigestie van zijn kieuwen en hoed.

Waar kan ik geschubde inktzwam poeder kopen?

Gemakkelijk geschubde inktzwam poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je geschubde inktzwam poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele geschubde inktzwam poeder aanbieding meer.

Geschubde Inktzwam Poeder Coprinus comatus Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde geschubde inktzwam poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Geschubde Inktzwam Poeder Coprinus comatus Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Geschubde Inktzwam Poeder Coprinus comatus Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Geschubde Inktzwam Poeder Coprinus comatus Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.