Gerstegras Poeder (EU) Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Gerstegras Poeder (EU) Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,70
Op voorraad
SKU
90056-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis Gerstegras

Gerstegras is een grassoort die groeit in de EU.

Oogst Gerstegras

Als de plant zich klaar maakt voor de reproductieve fase, hopen alle voedingsstoffen zich op in de scheuten. Dat is het moment om te oogsten. Deze voedzame scheuten verwerken wij tot ons tarwegras poeder. De gersteplant wordt al duizenden jaren verbouwd en was een van de eerste gewassen die voor menselijk gebruik zijn gedomesticeerd. Het is gebleken dat de oude Egyptenaren zowel de gerst als de jonge scheuten oogstten en er zijn verwijzingen naar het gebruik van de gersteplant als een belangrijk religieus offer in de bijbel.

Gezonde eigenschappen Gerstegras en toepassingen

Gerstegras is rijk aan vezels, eiwitten, ijzer, koper, aminozuren, enzymen en chlorofyl. Eiwit draagt bij aan de groei en onderhoud van spiermassa en de instandhouding van sterke botten. Koper transporteert zuurstof door het lichaam, maar ondersteunt ook de cognitieve functies, het immuunsysteem en helpt bij vermoeidheid. Gerstegras bevat ook veel calcium, wat bijdraagt aan de instandhouding van botten en tanden, de normale van het zenuwstelsel en de spierfunctie. Vanwege het hoge calciumgehalte wordt barleygrass vaak aangeduid als "alkalische voeding", die wordt verondersteld overtollige zuren in het lichaam te neutraliseren.

Waar kan ik biologisch gerstegras kopen?

Gemakkelijk biologisch gerstegras kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch gerstegras bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch gerstegras aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Gerstegras Poeder (EU) Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch gerstegras komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Gerstegras Poeder (EU) Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Gerstegras Poeder (EU) Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Gerstegras Poeder (EU) Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.