Gember Poeder kiemarm Biologisch

4.8/5.0 (4 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Gember Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Vloeibare kokosnootolie, gemakkelijk verteerd

Kokosolie ondergaat een chemisch proces om MCT kokosolie te verkrijgen, ook bekend als vloeibare kokosolie. Medium-chain triglyceride (MCT) olie bevat middellange ketens van vetten, genaamd triglyceriden. Door hun kortere lengte worden MCT's gemakkelijk verteerd

Perfecte gezonde vetten voor voeding

MCT-kokosnootolie is kleurloos, geurloos, en blijft vloeibaar bij kamertemperatuur. Het is hoog in laurinezuur, caprylzuur en caprinezuur. Het is daarmee het perfecte vet om toe te voegen aan voedsel, smoothies.

Waar kan ik biologische gember poeder kopen?

Gemakkelijk biologische gember kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je gember poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische gember poeder aanbieding meer.

Gember Poeder kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische gember poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Gember Poeder kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Gember Poeder kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Gember Poeder kiemarm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80040-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Gember
Speciale Eigenschappen BIO, Kiemarm
Land van teelt China
Merk Holyflavours
HS-Code 12119086
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 311 kcal / 1304 KJ
Eiwitten 7 g
Koolhydraten 60 g (of which sugar 59 g)
Vetten 3 g
Verzadigde Vetten 1 g
Vezels 6 g
Natrium 34 mg
Zout 0 g
Reviews
Smullen
Smaakt erg lekker.
heel lekker
Ik heb deze product gekocht voor in mijn gerechten. Toen kwam ik erachter dat het wel heel lekker was van smaak. Echt fan van deze gember poeder geworden.
Lekkere toevoeging
Deze heerlijke gember poeder aangeschaft, lekker voor in gerechten.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op