Gember Poeder kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Gember Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
95% of 100
Vanaf € 4,85
Op voorraad
SKU
80040-conf
+ -

Gember poeder kiemarm biologisch gebruiken

Gember poeder kiemarm biologisch is biologische gember die een natuurlijke, sterke zoete smaak heeft. Sommige mensen vinden gember vies, anderen vinden het juist om te smullen. Hoor je bij die tweede categorie mensen, dan raden we je aan biologische gember te kopen bij Naturaplaza.

Onze gember is 100% biologisch en van de hoogste kwaliteit. Er zijn geen kunstmatige stofjes aan toegevoegd. De Latijnse naam voor gember is ‘Zingiber officinale’. Djahé is de Indonesische benaming voor gemalen gemberwortel. De smaakmaker mag in veel recepten eigenlijk niet ontbreken. Ook is gember poeder ideaal te gebruiken voor gember poeder thee en wordt her al eeuwen in de Chinese geneeskunde toegepast.

Gember poeder kiemarm biologisch in de maaltijd

Biologische gember poeder kan in tal van gerechten worden gebruikt. Men maakt er gemberthee van of voegt het toe als smaakmaker in soepen, stoofschotels en tajines. Het is ook een veelgebruikt ingrediënt in cake en natuurlijk peperkoek. Gember is ook een populaire smaakmaker bij vis en het wordt veel gebruikt in Japan bij sushi. Gember is natuurlijk een belangrijk bestanddeel (en de naamgever) van ginger ale, oftewel: gemberbier. Op alcoholisch vlak zijn gembershots ook steeds meer in opkomst.

Deze worden populairder en populairder. Voor warme maatlijden is het vaak een stuk makkelijker om gebruik te maken van poeder, dan van verse gember. Het poeder wordt gemaakt door gemberwortel te koken en vervolgens te drogen. Na het drogen wordt de wortel vermalen. Gemberpoeder heeft een scherpe smaak en geur en is meer verfijnd van smaak dan verse gember. Het bevat de stoffen gingerol en shogaol. De eerste stof geeft gember zijn kleur, de tweede zijn pittigheid.

Hoe wordt gember geoogst?

Gember wordt geoogst uit de wortelstok van de plant. Deze plant (zingiber officinale) is een trots onderdeel van de familie Zingiberaceae. Kurkuma maakt hier ook deel van uit. Van gember is bekend dat het kan helpen bij wagen- en zeeziekte. Daarnaast zou het kunnen helpen bij zwangerschapsmisselijkheid, overleg dit altijd eerst met je arts.

Waar kan ik biologische gember poeder kopen?

Gemakkelijk biologische gember kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je gember poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische gember aanbieding meer.

Gember Poeder kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische gember poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Gember Poeder kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Gember Poeder kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Gember Poeder kiemarm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.