image/svg+xml Openclipart flag-europe
organic

Gelatine 210 Bloom Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Gelatine 210 Bloom Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Gemaakt van biologisch gelatine met een bloom van 210, perfect voor het maken van heldere producten zoals gummies.
  • plus-circle Geschikt voor het maken van snoepjes, nagerechten, bakkerijproducten en zelfs capsules.
  • plus-circle Kan gebruikt worden in verschillende industrieën, van voedsel tot supplementen.
Details

Wat is Gelatine 210 Bloom?

Gelatine 210 Bloom is een soort gelatine die vaak wordt gebruikt in de levensmiddelenindustrie. Het wordt gemaakt van het collageen van dieren, meestal varkens of koeien. Om deze reden is dit product niet geschikt voor vegetariërs.

Gelatine 210 Bloom heeft een hoge geleerkracht en wordt vaak gebruikt in desserts, zoals jello of gelei. Het kan ook worden gebruikt om marshmallows te maken, snoepjes en andere zoetigheden. Gelatine 210 Bloom wordt ook gebruikt in sommige hartige gerechten, zoals aspic of terrine.

De voordelen van Gelatine 210 Bloom

Gelatine 210 Bloom heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten gelatine. Het heeft een hogere geleerkracht, wat betekent dat het steviger kan worden en zijn vorm beter kan behouden. Gelatine 210 Bloom zal ook minder snel smelten bij warm weer, waardoor het ideaal is voor gebruik in zomerse desserts.

Bloom-getal

Deze gelatine bloom is afkomstig van biologische varkenszwoerd. De bloom lost op in water en vormt bij afkoeling een gel. 210 is het getal dat de kracht en helderheid van het bloom weergeeft. 210 zit tussen goud (200) en platinum (230+) in. Titanium (120) bloom gelatine is het minst doorzichtig en is geschikt voor producten waarbij de helderheid niet uitmaakt. Deze 210 bloom is erg geschikt voor het maken van heldere producten, zoals gummie snoepjes of supplementen capsules.

Als u op zoek bent naar een gelatine van hoge kwaliteit, is deze Gelatine 210 Bloom een prima optie.

Waar kan ik biologische gelatine kopen?

Gemakkelijk gelatine met 210 bloom kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je heldere gelatine kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische gelatine aanbieding meer.

Gelatine 210 Bloom Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische gelatine komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Gelatine 210 Bloom Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Gelatine 210 Bloom Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Gelatine 210 Bloom Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80165-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Gelatine
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 35030010
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
star star star star star
gelatine 210 bloom
Klantvriendelijk werknemers en die hielpen mij goed toen ik iets niet wist van dit product mooi verpakt en ook erg snel geleverd thuis.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op