Galangawortel Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Galangawortel Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 30,25
Op voorraad
SKU
80038-conf
+ -

Herkomst Galangawortel

Galangawortel (Alpinia galanga) is een plant, verwant aan gember en ook bekend onder de naam Laos. Laos wordt ook wel eens Thaise gember of galanga genoemd. Het is een meerjarige plant uit de tropen. Galangawortel is waarschijnlijk afkomstig uit Indonesië, maar wordt momenteel geteeld in Indochina, Thailand, Maleisië en Indonesië. Het kruid werd echter met zekerheid al in de twaalfde eeuw ook in Europa gebruikt: Hildegard van Bingen gebruikte het in die tijd als medicijn tegen ‘hartpijn’.

Verwerking tot Galangawortel Poeder

Na de oogst worden de goede eigenschappen van de galangawortel geconcentreerd en verwerkt tot galangawortel poeder. Het poeder heeft een beige tot bruine kleur met een smaak die een aromatische pittigheid heeft.

Gebruik Galangawortel Poeder

Door de smaak die galangawortel heeft, wordt het veel toegepast in Aziatische gerechten. In Thaise gerechten wordt het vaak gebruikt van curry's tot tom yum soep. Galangawortel poeder combineert goed met vlees, maar kan ook gebruikt worden in stoofschotels, soepen en andere gerechten in plaats van peper.

Premium Galangawortel Poeder Biologisch

Galangawortel Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.