Fytoblue Blauwe Spirulina Extract Poeder

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Fytoblue Blauwe Spirulina Extract Poeder? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 59,28
Op voorraad
SKU
40105-conf
+ -

Herkomst Spirulina

Spirulina poeder is een algenpoeder dat gewonnen is uit zeealgen. Deze zeealgen groeien van nature in mineraalrijke zoutwatermeren. De grootste concentraties zijn vandaag de dag te vinden in Mexico, Oost-Afrika en Centraal-Afrika. Daarnaast wordt spirulina tegenwoordig veel gekweekt in speciale buitentanks in delen van Noord-Amerika en Azië.

Productieproces Fytoblue Blauwe Spirulina Extract Poeder

Het proces begint allemaal met het kweken van rauwe spirulina. Als deze volgroeid is worden ze verzameld en gewassen. Dan worden ze gezeefd met een net om de spirulina vervolgens te sproeidrogen. Na dit proces wordt het verwerkt tot een fytoblue blauwe spirulina extract poeder.

Gezonde kenmerken van Blauwe Spirulina Extract Poeder

Blauwe spirulina extract poeder is rijk aan vitaminen, essentiële aminozuren, omega-3-vetzuren, andere essentiële vetzuren, allerlei mineralen en eiwitten. Verder heeft de blauwe spirulina extract poeder een milde smaak, die lijkt op zeewier.

Waar kan ik spirulina kopen?

Gemakkelijk spirulina kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je spirulina bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele spirulina aanbieding meer.

Premium Fytoblue Blauwe Spirulina Extract Poeder

Fytoblue Blauwe Spirulina Extract Poeder van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.