Ferula Kalknagel olie 10ml

bij verzorging van kalknagels.
Waardering:
100% of 100
Speciale prijs € 8,20 Advies prijs € 10,25
Niet op voorraad
SKU
30079
Verwachte levertijd: 3 werkdag(en)

  Beschrijving:

  bij Kalknagels

  De ingrediënten van Ferula Kalknagel olie zijn vluchtige oliën en hebben de eigenschap om door iedere laag van de nagel te dringen waar zij de schimmelsporen doodt. Hierdoor wordt de oorzaak van de dikke, vergroeide nagels weggenomen. De kalknagel groeit er langzaam uit en er kan weer een gezonde nagel groeien. Tevens stimuleert het de groei van de nagel en maakt de nagelriemen weer gezond.

  • Werkt zuiverend
  • Dringt door iedere laag van de nagel
  • Stimuleert de nagelgroei
  • Zichtbaar resultaat in 3 tot 6 maanden

  Ingrediënten:

  Tea tree
  Wilde Marjolein
  Lavendel
  Olijfolie

  Gebruiksaanwijzing:

  Dagelijks de kalknagel(s) enkele keren bestrijken met Ferula Kalknagel olie en in laten trekken. Voor een nog sneller resultaat, eerst de nagels vijlen of frezen. De nagel kan verkleuren naar bruin, donker bruin, dit is een teken dat Ferula Kalknagelolie begint te werken. De huid rondom de nagel beschermen met bv. Vaseline of een vitamine E crème om roodheid en schraalheid te voorkomen.

  Naar gelang de ernst van de kwaal, ziet U binnen een aantal maanden resultaat, men moet beslist niet te vroeg stoppen met de behandeling, maar door gaan tot de kalknagel helemaal uitgegroeid is. Ook als de kalknagel is uitgegroeid nog geruime tijd 1 - 2 maal per week blijven gebruiken. Eventueel Beluna nagelolie gebruiken als nabehandeling. Mag gebruikt worden vanaf 12 jaar.

  Verpakking:

  kalknagelolie van aromed olie wordt geleverd in 10 ml en 30 ml flesjes, beide met handig dopkwastje.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.