Fenegriekzaad Poeder kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Fenegriekzaad Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,11
Op voorraad
SKU
80011-conf
+ -

Wel eens gehoord van Grieks hooi?

De oude romeinen gebruikten fenegriek in eerste instantie als veevoer. Ze haalden het kruid uit Griekenland en noemden het 'foenum-graecum' (Grieks hooi). Maar Fenegriek werd daarvoor al langer gecultiveerd. Men vermoed dat het zo rond 5000 jaar geleden voor het eerst werd verbouwd in huidig Irak.

Het gebruik van Fenegriek

Van fenegriek worden de zaden en de bladeren, zowel gedroogd als vers, gebruikt in de keuken. Het zaad van de plant, Fenegriekzaad, wordt gebruikt als specerij en is vooral gekend als ingrediënt in curry. Tegenwoordig is het een typische Indiase specerij met zijn eigen bijzondere smaak. Gemalen fenegriekzaad is heerlijk in kerriesaus en in vleesmarinades, op wortelen en in erwtensoep.

Gezonde eigenschappen Fenegriekzaad

Fenegriekzaden zijn een rijke bron van eiwitten, voedingsvezels, B-vitamines en voedingsmineralen, met name mangaan en ijzer.

Waar kan ik fenegriek poeder kopen?

Gemakkelijk fenegriek poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je fenegriek poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele fenegriek poeder aanbieding meer.

Premium Fenegriekzaad Poeder kiemarm Biologisch

Fenegriekzaad Poeder kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.