Elfenbankje Poeder Coriolus versicolor Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Elfenbankje Poeder Coriolus versicolor Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 13,53
Op voorraad
SKU
80198-conf
+ -

Eigenschappen van Elfenbankje Poeder

Paddenstoelen zitten algemeen gezien vol met vezels, vitamines, eiwitten en mineralen. Daarnaast bevatten ze veel water en weinig calorieën. Het elfenbankje poeder is van nature rijke aan veel B-vitamines waaronder vitamine B-3 en de mineralen magnesium, koper, kalium, fosfor en selenium. Bovendien bevat het elfenbankje poeder essentiële aminozuren en vetzuren.

Productieproces van Elfenbankje Poeder

Het elfenbankje is een paddenstoel die het hele jaar door groeit. Bij het oogsten worden de elfenbankjes geplukt in diverse bossen. Na het oogsten wordt het elfenbankje in stukken gesneden om het vervolgens in de oven te laten drogen. Na dit proces wordt het verwerkt tot een fijne elfenbankje poeder.

Het onderscheiden van Elfenbankje paddenstoellen

Het elfenbankje of Turkey Tail (Trametes versicolor) is een paddenstoel en het is een zeer algemene eenjarige saprofyt (voedt zich op dood hout) op stronken en takken van loofbomen. Daarnaast komt het elfenbankje soms ook op de spar voor. Het elfenbankje groeit dakpansgewijs in groepjes en heeft een witte rand met daarbinnen verschillende gekleurde zones: (rood)bruin, grijs, zwartachtig, wit en beige. De stevige, waaiervormige hoeden van het elfenbankje zijn 3-8 cm groot en meestal niet dikker dan 2 mm.

Waar kan ik elfenbankje poeder biologisch kopen?

Gemakkelijk elfenbankje poeder biologisch kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je elfenbankje poeder biologisch kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele elfenbankje poeder biologisch aanbieding meer.

Elfenbankje Poeder Coriolus versicolor Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde elfenbankje poeder biologisch komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Elfenbankje Poeder Coriolus versicolor Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Elfenbankje Poeder Coriolus versicolor Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Elfenbankje Poeder Coriolus versicolor Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.