Elektriciteitskabel 1.5 meter CE-gekeurd

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Elektriciteitskabel 1.5 meter CE-gekeurd? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,25
Op voorraad
SKU
30180-conf
  + -

  Elektriciteitskabel met fitting voor een zoutlamp

  Deze witte kabel is 1,5m lang en heeft een klemfitting, die geschikt is om onderin zoutlampen te schuiven.

  check deze pagina voor een uitleg over hoe je de fitting moet installeren in een zoutlamp.

  Waar kan ik zoutlamp bekabeling kopen?

  Gemakkelijk zoutlamp bekabeling kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je zoutlamp bekabeling kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele zoutlamp bekabeling aanbieding meer.

  Een Elektriciteitskabel 1.5 meter CE-gekeurd van Naturaplaza

  Wist je dat Naturaplaza een van de oudste aanbieders is van natuurlijke zoutlampen uit Pakistan? Al sinds 2012 heeft Naturaplaza een groot aanbod van verschillende designs en ontwerpen. Van grof gehakte lampen tot stijlvol geslepen geometrische vormen in allerlei groottes en kleurschakeringen.

  Deze zoutlamp bekabeling zijn een toevoeging voor je gezondheid!

  Een zoutlamp kan op verschillende manieren je gezondheid ondersteunen. Ze verspreiden kleine zoutdeeltjes in de ruimte, die een positieve werking hebben op de ademhaling. Een warme zoutlamp straalt ook negatieve ionen uit. Deze negatieve ionen neutraliseren het effect van positieve ionen, die door allerlei electronische apparatuur in de ruimte worden verspreid. Dit kan ervoor zorgen dat je energieniveau verbetert en stress wordt verminderd.

  Knus in huis!

  Deze Elektriciteitskabel 1.5 meter CE-gekeurd is niet alleen goed voor je gezondheid, maar is ook een uitstekende sfeermaker in je woon- of slaapkamer. Het himalaya zout waarvan de lamp gemaakt is geeft een warm en veelal oranje-achtig licht, dat een zeer knusse sfeer in huis creeert.

  Bekijk alle producten van het merk Naturaplaza

  Is Elektriciteitskabel 1.5 meter CE-gekeurd toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Naturaplaza, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

  Meer informatie over dit product?

  Heb je een vraag over Elektriciteitskabel 1.5 meter CE-gekeurd? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

   
  Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
  Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.