Eekhoorntjesbrood Poeder Boletus Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Eekhoorntjesbrood Poeder Boletus Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 14,65
Op voorraad
SKU
9800005-conf
+ -

Eekhoorntjesbrood Poeder is een smaakmaker

Het eekhoorntjesbrood poeder heeft een milde, aardachtige en fijne smaak. Dit zorgt ervoor dat het goed bij veel gerechten past als smaakmaker.

Hoe wordt Eekhoorntjesbrood Poeder gemaakt?

Na het oogsten van het eekhoorntjesbrood wordt de paddenstoel eerst in stukken gesneden. Deze stukken gaan vervolgens de oven in om te drogen. Daaruit wordt een selectie per hand gemaakt, welke vervolgens worden verwerkt tot eekhoorntjesbrood poeder.

Herkomst van het Eekhoorntjesbrood

Eekhoorntjesbrood (boletus edulis) is een paddenstoel die voorkomt in Europa en Noord-Amerika. Het is een algemeen voorkomende eetbare paddenstoel. De hoed van de paddenstoel heeft een licht tot donkerbruine kleur en de paddenstoel kan dertig centimeter groot worden. Het gebied waar het eekhoorntjesbrood veel voorkomt bestaat uit gebieden gedomineerd door dennen-, loof- en sparrenbomen.

Waar kan ik verschillende biologische paddenstoelen ingrediënten kopen?

Gemakkelijk verschillende biologische paddenstoelen ingrediënten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je verschillende biologische paddenstoelen ingrediënten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele verschillende biologische paddenstoelen ingrediënten aanbieding meer.

Eekhoorntjesbrood Poeder Boletus Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde verschillende biologische paddenstoelen ingrediënten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Eekhoorntjesbrood Poeder Boletus Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Eekhoorntjesbrood Poeder Boletus Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Eekhoorntjesbrood Poeder Boletus Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.