Druïden Rookzout Denemarken

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Druïden Rookzout Denemarken? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 15,09
Op voorraad
SKU
43190-conf
+ -

Oorsprong Druïden rookzout

Druïden rookzout komt uit Denemarken.

Productieproces, Oogst en bewerking Druïden rookzout

Dit rookzout is een zeezout, dat volgens een viking-traditie wordt gerookt, wat resulteert in een intense en speciale rooksmaak. De smaak wordt bepaald door het gebruik van verschillende houtsoorten. Het rookzout wordt gerookt op pure jeneverbesstruiken, die speciaal voor dit doel uit Noorwegen worden geïmporteerd (omdat in Noorwegen hout groeit, dat vrij is van allerlei giftige stoffen). Het zout heeft een bloemige geur, vele smaaknuances en is zacht in de mond met een kruidige smaak. Het is de meest populaire rookzout variant van onze klanten. In vergelijking heeft het rookzout , dat wordt gerookt op puur eikenhout, eveneens vele smaaknuances en is ook zacht in de mond, maar is een beetje bitter van smaak.

Gezonde eigenschappen product en toepassingen

Het Druïden rookzout is speciaal geschikt voor: eieren, tomaten, komkommers, vis en alle soorten vlees. Het geeft een steak de bijzondere smaak van op vuur bereid vlees, zelfs als het in een oven wordt gegaard. Wanneer u gebruik maakt van dit rookzout, krijgt u een indruk hoe de Scandinavische volkeren hun zout dolven en gebruikten. Vroeger werd zeewater of pekel op een brandend vuur gegoten, waarna het wateraandeel verdampte. Het zout sloeg vervolgens neer op de verkoolde houtresten, waarna het met handgereedschap van het hout werd geschraapt om het te kunnen consumeren.

Waar kan ik rookzout kopen?

Gemakkelijk rookzout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je rookzout bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele rookzout aanbieding meer.

Premium Druïden Rookzout Denemarken

Druïden Rookzout Denemarken van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde rookzouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.