Daslook gesneden 2-4 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Daslook gesneden 2-4 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 5,90
Op voorraad
SKU
80006-conf
+ -

Wat is Daslook?

Het plantje groeit in de gematigde gebieden van Europa tot aan de Kaukassus. Het kent een enorme populariteit in Duitsland. De smaak van Daslook ligt tussen milde bieslook en sterke knoflook. De plant bloeit van april tot juni, soms tot juli. Na juli verdwijnt het bovengrondse deel van de plant volledig en blijft enkel de ondergrondse bloembol over.

De vele toepassingen van Daslook

De bladeren van de Daslook plant kunnen gebruikt worden in soepen en salades, bij groenten en door kwark en platte kaas. Met wat olijfolie is daslook ook erg geschikt voor gebruik in pesto, in plaats van basilicum. Of gebruik daslook in aioli en in vinaigrettes.

Wel genieten van knoflook, maar geen slechte adem?

Leuk weetje: hoewel daslook smaakt zoals knoflook, ontbreekt het bestanddeel dat bij knoflook zorgt voor een slechte adem.

Waar kan ik biologische daslook kopen?

Gemakkelijk biologische daslook kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische daslook bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische daslook aanbieding meer.

Daslook gesneden 2-4 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische daslook komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Daslook gesneden 2-4 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Daslook gesneden 2-4 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Daslook gesneden 2-4 mm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.