Vervallen

Puori D3 Vitamine Supplement 120 Capsules

5/5.0 (3 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Puori D3 vitamine 120 capsules? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Een essentiële vitamine

Vitamine D3 is een vitamine dat ons beschermt tegen allerlei kwalen. Ons lichaam maakt zelf vitamine D3 aan met behulp van zonlicht en door stoffen hiervoor uit onze voeding te halen. Tochhebben veel mensen een tekort aan vitamine D. We zitten veel en lang binnen, we krijgen te weinig zonlicht en op ons menu staat te weinig vitamine D3-rijk voedsel.

Dankzij hedendaags onderzoek is de aanzienlijke fysiologische invloed duidelijk geworden, die betrekking heeft op celproliferatie (celgroei en apoptose) en -differentiatie, inflammatie, hetimmuunsysteem, het endocrien systeem, hetrenine-angiotensinesysteem, deinsulineweerstandenvetmetabolisme.

Oorsprong

De vitamine D3 van puori is afkomstig uit wolvet dat wordt geëxtraheerd uit schapenwol. Deze wol is afkomstig van gezonde, levende schapen uit Australië en Nieuw-Zeeland.

Puori D3 biedt de volgende gezondheidsvoordelen

  • Het kan helpen bij het versterken van het immuunsysteem
  • Het kan bijdragen aan het onderhoud van sterke botten

Ingredienten

  • Kokosolie:Wij gebruiken de hoogste kwaliteit kokosolie om maximale absorptie te garanderen van het vet oplosbare vitamine.
  • Gelatine:Elke Puori D3 capsule is geëncapsuleerd in rundsgelatine.
  • Glycerine:Zorgt ervoor dat de gelatin flexible blijft en voorkomt dat de soft-gel scheurt.
  • Gezuiverd water:Een kleine hoeveelheid van gezuiverd water blijft in de capsule zelf.
  • Karamel kleur:Om de Vitamine D3 te beschermen tegen licht, wordt de gelatin capsule gekleurd met minder dan 0,02g natuurlijike karamel kleur.

Gebruiksaanwijzing

Voor volwassenen en kinderen van 11 jaar en ouder: Neem 1 capsule per dag, bij voorkeur bij een maaltijd. Of zoals aanbevolen door een professionele zorgverlener. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen

Voedingssupplementen dienen geen gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde leefstijl te vervangen. Raadpleeg een arts voordat u het product gebruikt tijdens de zwangerschap of toedient aan kinderen jonger dan 11 jaar. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele, droge en donkere plek.

Kenmerken
Artikelnummer 99003-conf
Productvorm Capsule
Merk Puori
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
star star star star star
Prima Product.
De vitamine D3 supplement van puori is een prima product, goede aankoop.
star star star star star
goed
Heb deze vitamine D van Puori gekocht omdat ik via via heb gehoord dat vitamine D bijslikken goed is voor je lichaam.
star star star star star
Tekort aan Vitamine D
Aangezien ik volgens mijn huisarts een te kort heb aan Vitamine D moet ik dit bijslikken, Puori D3 is daarin een goede oplossing.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op