Kurkuma Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kurkuma Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,47
Op voorraad
SKU
43410-conf
+ -

Heerlijke kurkuma poeder biologischHier vind je dit product ook als capsules

Kurkuma poeder biologisch is een poeder dat veel verschillende namen heeft. Zo kun je het in de winkel ook tegenkomen onder de naam curcuma poeder of turmeric poeder. Namen als koenjit en koenier worden ook gebruikt. Biologische kurkuma poeder wordt gewonnen van de Curcuma Longa plant. Deze plant groeit van origine in India. Het zijn de wortels waar de kruiden uit worden geëxtraheerd. kurkuma Longa poeder wordt ook vooral in de Indiase keuken gebruikt. Inmiddels heeft het unieke kruid ook zijn weg naar het westen gevonden. Turmeric poeder kopen doe je bij superfood winkel Naturaplaza. Dit “heilige poeder” is te verkrijgen in grote porties, maar ook in kleine – ideaal voor gezinnen of om een keer mee te experimenteren.

De kracht van kurkuma poeder biologisch

In kurkumapoeder zitten talloze werkzame stofjes. Deze stofjes hebben de overkoepelende naam ‘curcuminoïden’ gekregen. In curcumine zitten talloze antioxidanten. De verbinding is het belangrijkste kanalisator voor de talloze positieve eigenschappen die kurkuma vers of poeder rijk is.

Wat is er zo gezond aan biologische kurkuma?

Kurkumapoeder is rijk aan meerdere gezonde stofjes. Daarmee vormt het een uitstekend potentieel bestandsdeel voor het dagelijks dieet. Met name het antioxidant curcumine is erg behulpzaam: deze treedt op tegen vrije radicalen in het lichaam, die – als ze ongereguleerd blijven – schade aan cellen en weefsel aan kunnen brengen. Deze vorm van schade heet ook wel ‘oxidatieve stress’. Daarnaast kan kurkuma een positieve impact op de darmwerking hebben, plus ervoor zorgen dat gewrichten soepeler bewegen. Tenslotte is kurkuma ook gewoon erg lekker.

Toepassingen kurkuma poeder

De verfijnde smaak van kurkuma doet aan gember denken, al is de nasmaak wat bitterder in plaats van scherpzoet. Kurkuma als ingrediënt wordt vaak gebruikt voor mosterd. Ook vormt het de basis voor verschillende Oosterse gerechten zoals curry. Kurkuma wordt ook gebruikt als ingrediënt voor thee en als bestanddeel van verzorgingsproducten voor het gezicht en de huid.

Waar kan ik biologische kurkuma product kopen?

Gemakkelijk biologische kurkuma product kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische kurkuma product kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische kurkuma product aanbieding meer.

Kurkuma Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische kurkuma product komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Kurkuma Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Kurkuma Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Kurkuma Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.