Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 10,47
Op voorraad
SKU
40040-conf
+ -

Herkomst van CordycepsHier vind je dit product ook als capsules

Cordyceps is een geslacht van schimmels en behoort tot het Ophiocordyceps geslacht. De naam Cordyceps is afkomstig van het Oudgrieks en betekent knuppel. En in het Latijn betekent het hoofd. Deze schimmel is een parasitaire schimmel en groeit voor zijn ontwikkeling op een gastheer. De gastheren zijn in het geval van de Cordyceps insecten en geleedpotigen. De Cordyceps komt vooral voor in vochtige omgevingen.

In China is de Cordyceps een traditioneel gebruikte paddenstoel, die op 3000 tot 5000 meter hoogte groeit op bergketens in Tibet en China.

De Cordyceps waarvan deze poeder gemaakt is, is gekweekt op substraten waardoor er geen insecten als gastheer gebruikt hoeven worden. Het poeder zit vol met essentiële aminozuren en verschillende vitamines en mineralen.

Specifieke eigenschappen van Cordyseps

Cordyceps wordt veel gebruikt door sporters om het uithoudingsvermogen te bevorderen. Daarnaast kan Cordyceps ook helpen bij de verlaging van het cholesterolgehalte, het ondersteunen van de nier en lever functie en het ondersteunen van de hart en bloedvaten.

Gebruik

Cordysepspoeder heeft een zoet bittere smaak en is te gebruiken in thee, in yoghurt of smoothies. Ze zijn ook beschikbaar in capsule vorm als paddenstoelensupplement.

Waar kan ik cordyceps poeder kopen?

Gemakkelijk cordyceps poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je cordyceps poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele cordyceps poeder aanbieding meer.

Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde cordyceps poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Cordyceps Paddenstoel Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.