organic

Citroenverbena Gesneden Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Citroenverbena Gesneden Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • Fijn aroma van citroen en intense smaak
  • Bevat gezonde inhoudsstoffen zoals citral en flavonoïden
  • Veelzijdig in gebruik voor thee, keukenkruid en potpourri
Details

Oorsprong Citroenverbena

De citroenverbena (Aloysia citriodora) is een kruid uit de ijzerhard familie. De citroenverbena is afkomstig uit Chili. Het werd in de 18e eeuw door de Spanjaarden en de Portugezen naar Europa gebracht en gekweekt. Tegenwoordig is de citroenverbena een populair kruid in veel keukens over de hele wereld en wordt deze struik veel gekweekt.

Gebruik van de Citroenverbena gesneden

Na de oogst wordt het citroenverbena gesneden en dan blijven de groene bladeren over. Het heeft een fijn aroma van citroen en een intense smaak. De citroenverbena gesneden heeft een heerlijke citrusachtige geur en smaak en de blaadjes kunnen goed gebruikt worden voor thee of als keukenkruid. Daarnaast is gesneden citroenverbena een veel gebruikt product in potpourri.

Waarom Citroenverbena Thee kopen?

Citroenverbena kopen voor in de tee is een verstandige keuze. De citroenverbena bevat namelijk citral en flavonoïden als gezonde inhoudsstoffen. Citral is een geurstof wat verantwoordelijk is voor het buitengewone aroma van de citroenverbena, daarnaast wordt citral beschouwd als antioxidant. De flavonoïden hebben ook een antioxidant werking en geven kleur aan groenten en fruit.

Waar kan ik gesneden biologische citroenverbena kopen?

Gemakkelijk gesneden biologische citroenverbena kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je gesneden biologische citroenverbena kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele gesneden biologische citroenverbena aanbieding meer.

Citroenverbena Gesneden Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde gesneden biologische citroenverbena komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Citroenverbena Gesneden Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Citroenverbena Gesneden Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Citroenverbena Gesneden Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 90019-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Gesneden
Kleur Groen
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Citroenverbena
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Turkije
Merk Holyflavours
HS-Code 12119086
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
Goed product
Heerlijke thee en biologisch
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op