Citroenverbena Gesneden Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Citroenverbena Gesneden Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
SKU
90019-conf

Oorsprong Citroenverbena

De citroenverbena (Aloysia citriodora) is een kruid uit de ijzerhard familie. De citroenverbena is afkomstig uit Chili. Het werd in de 18e eeuw door de Spanjaarden en de Portugezen naar Europa gebracht en gekweekt. Tegenwoordig is de citroenverbena een populair kruid in veel keukens over de hele wereld en wordt deze struik veel gekweekt.

Gebruik van de Citroenverbena gesneden

Na de oogst wordt het citroenverbena gesneden en dan blijven de groene bladeren over. Het heeft een fijn aroma van citroen en een intense smaak. De citroenverbena gesneden heeft een heerlijke citrusachtige geur en smaak en de blaadjes kunnen goed gebruikt worden voor thee of als keukenkruid. Daarnaast is gesneden citroenverbena een veel gebruikt product in potpourri.

Waarom Citroenverbena Thee kopen?

Citroenverbena kopen voor in de tee is een verstandige keuze. De citroenverbena bevat namelijk citral en flavonoïden als gezonde inhoudsstoffen. Citral is een geurstof wat verantwoordelijk is voor het buitengewone aroma van de citroenverbena, daarnaast wordt citral beschouwd als antioxidant en als ontstekingsremmend middel. De flavonoïden hebben ook een antioxidant werking en geven kleur aan groenten en fruit.

Waar kan ik Biologische Citroenverbena kopen?

Gemakkelijk Biologische Citroenverbena kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologische Citroenverbena bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische Citroenverbena aanbieding meer.

Premium Citroenverbena Gesneden Biologisch

Citroenverbena Gesneden Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.