Citroenschil Granulaat 1 3 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Citroenschil Granulaat 1 3 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 6,46
Op voorraad
SKU
80153-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis van Citroenschil Granulaat

Citroenschil Granulaat wordt gemaakt van de schil van de citroen. De citroen is een vrucht van de citroenboom (Citrus Limonum). De citroen is afkomstig uit Azië, maar komt tegenwoordig veel voor rond de Middellandse zee en Amerika. Deze citroenschil Granulaat is afkomstig uit Chili. Citroenschil bevat maar liefst 10 keer meer essentiële voedingsstoffen dan het sap van de citroen.

Nutriënten en gebruik

Het citroenschil granulaat bevat onder andere vitamine A en vitamine C en ook mineralen als magnesium en calcium. Daarnaast bevat de citroenschil ook nog kalium en betacaroteen. Het granulaat heeft een zure en frisse smaak, echter ruikt het wel minder sterk dan verse citroenschil. Voor de productie van dit granulaat wordt de hele schil van de citroen gebruikt. Dus zowel de gele buitenlaag als de witte binnenlaag van de schil. De witte binnenlaag bevat enkele stoffen die bitter smaken. Het granulaat kan dus ook een licht bittere smaak hebben.

Het hoge vitamine C gehalte in combinatie met de aanwezige flavonoïde zorgen er voor dat dit product een gezonde toevoeging is aan iedere maaltijd. Deze citroenschil granulaat is toe te voegen aan veel verschillende gerechten, zoals aan salades, in toetjes, in bakkerijgerechten en in vleesgerechten. Ook wordt deze frisse specerij veelvuldig in thee gebruikt.

Waar kan ik gemalen citroenschillen kopen?

Gemakkelijk gemalen citroenschillen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je gemalen citroenschillen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele gemalen citroenschillen aanbieding meer.

Citroenschil Granulaat 1 3 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde gemalen citroenschillen komt uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Citroenschil Granulaat 1 3 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Citroenschil Granulaat 1 3 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Citroenschil Granulaat 1 3 mm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" van de produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.