Citroensap Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Citroensap Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 7,99
Op voorraad
SKU
90023-conf
+ -

Sap van de beste Italiaanse citroenen

100% puur Bio Italiaans citroensap. De beste citroenen uit Sicilië worden vers geperst tot dit heerlijke natuurlijke citroensap. Gepasteuriseerd en vrij van suikers of andere toevoegingen maakt dit een must have in uw keuken. Gebruik citroensap om nog meer smaak toe te voegen aan uw salades, vis, vlees en bij de bereiding van drankjes.

Gebruiksaanwijzing:

Koel en donker bewaren. Citroensap is na opening +/- 15 dagen houdbaar in de koelkast. Goed schudden voor gebruik. Van nature kan er bezinksel mogelijk zijn.

Waar kan ik biologisch citroensap kopen?

Gemakkelijk biologisch citroensap kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch citroensap kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch citroensap aanbieding meer.

Citroensap Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch citroensap komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Citroensap Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Citroensap Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Citroensap Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.