Citroenmirte Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Citroenmirte Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 11,66
Op voorraad
SKU
80149-conf
+ -

De koningin van de citroenkruiden

Citroenmirte is een plant in de familie Myrtaceae en is afkomstig uit de subtropische regenwouden van Australië.

Citroenmirte is een kruid, omdat van de plant de blaadjes als smaakmaker gebruikt worden en niet de vruchtbeginsels of besjes. De bladeren van de citroen mirte ruiken en smaken naar citroen door de citral. Het blad van de plant bevat de schoonste en grootste hoeveelheid citral van alle in de natuur voorkomende planten. Ze wordt daarom ook wel de koningin van de citroenkruiden genoemd.

Wat kun je allemaal doen met het poeder van citroenmirte?

Citroenmirte kan worden gebruikt als smaakmaker in koekjes, ijs, smoothies, over gegrild vlees, in pasta’s en nog veel meer. De smaak is vrij scherp en het is aan te raden om het niet te lang te koken, om zo te veel smaakversterking te voorkomen. Voeg het daarom pas op het laatst toe bij de bereiding van pastasauzen en met mate aan vleesmarinades en smoothies.

Waar kan ik biologische citroenmyrte kopen?

Gemakkelijk biologische citroenmyrte kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische citroenmyrte bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische citroenmyrte aanbieding meer.

Citroenmirte Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische citroenmyrte komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Citroenmirte Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Citroenmirte Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Citroenmirte Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.