Vervallen

Citroenmirte Gesneden Fijn 1-3 mm Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Citroenmirte Gesneden Fijn 1-3 mm Biologisch? Kijk hier verder…

Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Geeft gerechten een heerlijke citroenachtige smaak zonder de stukjes blad terug te vinden.
  • plus-circle Rijk aan vitamines (A en E), mineralen (calcium, zink, magnesium) en antioxidanten.
  • plus-circle Ideaal als alternatief voor gewone citroen in koken, ijs, koekjes en thee.
Details

Australische boom met citroengeur

De Backhousia citriodora, of citroenmirte, is een inheemse regenwoudboom van Australië die wel 20 meter hoog kan worden. Deze boomsoort geeft witte bloemen en heeft een sterke citroengeur.

Citroenmirtebladeren zijn een geweldige bron van voeding en kunnen een geweldige aanvulling zijn op elk dieet. Ze bevatten veel Vitamine C en flavonoïden

Verschillende manieren om citroenmirte bladeren te gebruiken.

Er zijn veel manieren om citroenmirtebladeren te gebruiken. Je kunt er thee van zetten, je eten ermee op smaak brengen zoals je met elk ander kruid zou doen, of ze zelfs als decoratie gebruiken.

Zet een kopje thee met citroenmirteblaadjes voor een verfrissende en opwekkende drank.

Gedroogde citroenmirteblaadjes kunnen in heet water worden gezet om een gezonde en verfrissende drank te maken. Deze thee is rijk aan antioxidanten en heeft vele andere gezondheidsvoordelen.

Citroenmirtebladeren kunnen worden gebruikt om voedsel op smaak te brengen.

Citroenmirtebladeren kunnen ook worden gebruikt als een culinair kruid. Ze hebben een uitgesproken citroensmaak en kunnen worden gebruikt om verschillende maaltijden op smaak te brengen. In salade, soep of stoofpot kunnen gehakte bladeren worden verwerkt.

Waar kan ik biologische citroenmirte kopen?

Gemakkelijk fijn gesneden citroenmirte kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je australische citroenmirte kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische citroenmirte aanbieding meer.

Citroenmirte Gesneden Fijn 1-3 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische citroenmirte komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Citroenmirte Gesneden Fijn 1-3 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Citroenmirte Gesneden Fijn 1-3 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Citroenmirte Gesneden Fijn 1-3 mm Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80150-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Gesneden
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Citroenmirte
Vitamines en Mineralen Citral
Speciale Eigenschappen BIO
Merk Holyflavours
HS-Code 12119086
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) < 1 kcal / < 4 kJ
Eiwitten < 0,1 g
Koolhydraten < 0,1 g (sugar: < 0,1 g)
Vetten < 0,1 g
Verzadigde Vetten < 0,1 g
Vezels -
Natrium < 0,01 mg
Zout 0 g
Reviews
star star star star star
Sterke smaak
Je hebt niet veel van dit product nodig en proeft de smaak goed.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op