Citroenmirte Gesneden Fijn 1-3 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Citroenmirte Gesneden Fijn 1-3 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 8,14
Op voorraad
SKU
80150-conf
+ -

Australische boom met citroengeur

De Backhousia citriodora, of citroenmirte, is een inheemse regenwoudboom van Australië die wel 20 meter hoog kan worden. Deze boomsoort geeft witte bloemen en heeft een sterke citroengeur.

Citroenmirtebladeren hebben een lange lijst van gezondheidsvoordelen.

  • Vitamine C is overvloedig aanwezig in citroenmirtebladeren, waardoor ze een antioxidant krachtpatser zijn.
  • Ze zijn ook antibacterieel.
  • Citroenmirtebladeren bevatten ook flavonoïden, die goed zijn voor de gezondheid van het hart.
  • Verder hebben citroenmirtebladeren een ontstekingsremmende werking en kunnen ze ongemak en oedeem (zwelling) helpen verminderen.

Citroenmirtebladeren zijn een geweldige bron van voeding en kunnen een geweldige aanvulling zijn op elk dieet.

Verschillende manieren om citroenmirte bladeren te gebruiken.

Er zijn veel manieren om citroenmirtebladeren te gebruiken. Je kunt er thee van zetten, je eten ermee op smaak brengen zoals je met elk ander kruid zou doen, of ze zelfs als decoratie gebruiken.

Zet een kopje thee met citroenmirteblaadjes voor een verfrissende en opwekkende drank.

Gedroogde citroenmirteblaadjes kunnen in heet water worden gezet om een gezonde en verfrissende drank te maken. Deze thee is rijk aan antioxidanten en heeft vele andere gezondheidsvoordelen. Het kan helpen het immuunsysteem te stimuleren, infecties te bestrijden en de spijsvertering te verbeteren.

Citroenmirtebladeren kunnen worden gebruikt om voedsel op smaak te brengen.

Citroenmirtebladeren kunnen ook worden gebruikt als een culinair kruid. Ze hebben een uitgesproken citroensmaak en kunnen worden gebruikt om verschillende maaltijden op smaak te brengen. In salade, soep of stoofpot kunnen gehakte bladeren worden verwerkt.

Waar kan ik biologische citroenmirte kopen?

Gemakkelijk fijn gesneden citroenmirte kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je australische citroenmirte kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele fijn gesneden citroenmirte aanbieding meer.

Citroenmirte Gesneden Fijn 1-3 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische citroenmirte komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Citroenmirte Gesneden Fijn 1-3 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Citroenmirte Gesneden Fijn 1-3 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Citroenmirte Gesneden Fijn 1-3 mm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.