Citroengras Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Citroengras Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
93% of 100
Vanaf € 4,96
Op voorraad
SKU
80145-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis van Citroengras

Citroengras, ook bekend als Sereh, is een tropische plant uit Zuidoost Azië met een sterke citrussmaak en -geur. Het kruid wordt veel gebruikt in de Indonesische, Thaise, Surinaamse en Vietnamese keuken. Deze citroengraspoeder is afkomstig uit Egypte.

Het gebruik van citroengras

gemalen citroengras (Cymbopogon citratus) wordt veel gebruikt in soepen en curries, maar smaakt ook heel lekker bij gevogelte, rundvlees en vis. Het geeft een friszure smaak, die diepte geeft aan pittige of zoete gerechten. Door de stengels van de plant te drogen en vermalen ontstaat een zachtgroen poeder. Gemalen citroengras is geconcentreerder en sterker van smaak dan verse citroengras, dus pas op met de hoeveelheid poeder en voeg het voorzichtig toe aan je gerecht.

Ook kun je van citroengras thee zetten. Op Curaçao wordt deze thee al decennia lang gedronken. En van citroengras krijg je een frisse adem!

Waar kan ik biologisch citroengras kopen?

Gemakkelijk biologisch citroengras kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch citroengras bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch citroengras aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Citroengras Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch citroengras komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Citroengras Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Citroengras Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Citroengras Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.