Chlorella Tabletten Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Chlorella Tabletten Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 8,17
Op voorraad
SKU
40030-conf
+ -

Oorsprong Chlorella TablettenHier vind je dit product ook in poedervorm

Chlorella is een zogenaamde ‘micro alg’, een eencellig organisme. Chlorella is zo’n twee miljard geleden voor het eerst ontstaan. De benaming voor het organisme is Grieks, van ‘chloros’, dat ‘groengeel’ betekent. Chlorellatabletten zijn een populair Superfood supplement, omdat chlorella wordt beschouwd als een van de meest effectieve ontgiftingsmiddelen - de zogenaamde detoxifier.

Voedingssupplement pur sang

Chlorella is een groene alg die zware metalen bindt, dankzij het aanwezige nutrient sporopollenine. Deze (giftige) zware metalen kunnen dan via het spijsverteringsstelsel door het lichaam worden verwijderd. Naast de ontgiftende eigenschappen heeft chlorella ook een enorm hoog aandeel aan belangrijke voedingsstoffen. Door de hoge voedingswaarde vind je onze biologische chlorellatabletten met recht onder de categorie Superfood supplementen.

Chlorella bevat namelijk tal van vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren, vezels, eiwitten, nucleïnezuren en het nutriënt chlorofyl. Het stelt je lichaam beter in staat om zuurstof op te nemen. Het substantiële gehalte aan magnesium zorgt er daarnaast voor dat het poeder je hersenen en het centrale zenuwstelsel stimuleert. Ook worden deze lichaamsgebieden hierdoor beter beschermd tegen de opslag van slechte stoffen. Chlorella is daarnaast ook rijk aan vitamine C en bèta caroteen. Vitamine C en Bèta Caroteen zijn beide antioxidanten.

Waar kan ik biologische chlorella tabletten kopen?

Gemakkelijk biologische chlorella tabletten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische chlorella tabletten bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische chlorella tabletten aanbieding meer.

Premium Chlorella Tabletten Biologisch

Chlorella Tabletten Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische supplementen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.