Chili Poeder Kids 3000 SHU kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Chili Poeder Kids 3000 SHU kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,60
Op voorraad
SKU
80027-conf
+ -

Wat is chilipoeder?

Chilipoeder is een poeder van gedroogde chilipepers. Chilipepers komen oorspronkelijk uit Zuid- en Midden Amerika. Chilipepers bevatten de stof capsaïde, deze stof maakt de pepers heet, dus hoe minder capsaïde in de peper zit hoe minder scherp de chilipoeder is. De scherpte wordt gemeten in SHU. Dit poeder heeft een lage SHU en is dus maar heel licht pittig. Geschikt voor kinderen.

Gebruik van Chilipoeder

Chilipoeder wordt gebruikt voor het op smaak brengen van gerechten. Afhankelijk van soort en scherpte zijn ze toepasbaar als smaakmaker in vele bereidingen in de keuken. Chilipoeder geeft smaak en kleur aan rijst en pastagerechten.

Gezonde eigenschappen van chilipeper poeder

Chilipoeder heeft een antibacteriële werking, werkt goed bij de speekselproductie en helpt bij de vertering.

Waar kan ik biologisch chili poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch chili poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch chili poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch chili poeder aanbieding meer.

Chili Poeder Kids 3000 SHU kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch chili poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Chili Poeder Kids 3000 SHU kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Chili Poeder Kids 3000 SHU kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Chili Poeder Kids 3000 SHU kiemarm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.