Chili Bird Eye Heel 90.000 - 200.000 SHU kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Chili Bird Eye Heel 90.000 - 200.000 SHU kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 7,39
Op voorraad
SKU
80023-conf
+ -

Pittig klein pepertje

Chili bird eye is een populaire chilipeper die oorspronkelijk uit Thailand komt. Hij wordt gekenmerkt door zijn kleine formaat en intense hitte. Deze chilipeper wordt vaak gebruikt in de Thaise en Vietnamese keuken, en is te vinden op veel Aziatische markten.

Chili bird eye is ook bekend als Thaise chili of Thaise vogel chili. Bij vers gebruik heeft deze chilipeper een helderrode kleur en een scherpe, pittige smaak. Deze gedroogde chili bird eye pepers hebben een dieprode kleur met een rokerige smaak.

Intense hitte

Chili bird eye is klein en extreem heet, met een Scoville waardering van 90.000 tot 200.000 SHU (Scoville Heat Units). De hitte van de peper kan variëren afhankelijk van de groeiomstandigheden en de tijd dat de peper aan de plant blijft. Gedroogde chili bird eye pepers kunnen op een koele, droge plaats tot 6 maanden bewaard worden.

Toepassingen van Bird Eye Chili

Chili Bird Eye wordt vaak gebruikt om hitte toe te voegen aan gerechten zoals curry's, roerbakgerechten en soepen. Het kan ook worden verwerkt in sauzen en marinades. Bij het werken met chili bird eye pepers is het belangrijk handschoenen te dragen om de handen te beschermen tegen het branderige gevoel.

Waar kan ik biologische bird eye chili kopen?

Gemakkelijk biologische chili kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische bird eye chili kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische chili aanbieding meer.

Chili Bird Eye Heel 90.000 - 200.000 SHU kiemarm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische bird eye chili komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Chili Bird Eye Heel 90.000 - 200.000 SHU kiemarm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Chili Bird Eye Heel 90.000 - 200.000 SHU kiemarm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Chili Bird Eye Heel 90.000 - 200.000 SHU kiemarm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.