Chili Heel Bird Eye zeer scherp kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Chili Heel Bird Eye zeer scherp kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,98
Op voorraad
SKU
80023-conf
+ -

Wat is Chili Bird eye

Chili bird eye, ook wel bekend als piri piri, rawit of Thai chili, is een kleine peper met een hete smaak. De peper wordt vaak gevonden in Ethiopië en in Zuidoost-Azië. De bird’s eye chili behoort tot de groep zeer hete pepers.

Gezondheidsvoordelen Chili Bird Eye

Deze chili helpt bij de spijsvertering, het versnelt gewichtsverlies en verhoogt de speekselproductie.

Het gebruik van de chili

Deze peper is een bekend product in de Indonesische, Mexicaanse, Argentijnse en Thaise keuken en wordt vaak gebruikt voor het maken van pittige curry, enchilada, taco’s en chimichurri.

Waar kan ik Biologische chili kopen?

Gemakkelijk Biologische chili kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologische chili bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische chili aanbieding meer.

Premium Chili Heel Bird Eye zeer scherp kiemarm Biologisch

Chili Heel Bird Eye zeer scherp kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische pepers komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.