Chaga Paddenstoelen Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Chaga Paddenstoelen Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 8,94
Op voorraad
SKU
40026-conf
+ -

Wat is een Chaga Paddenstoel?Hier vind je dit product ook als capsules

Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua) is de meest gangbare naam (Russisch: spreek uit als tsjah-ga) voor een zwam of paddenstoel uit de Hymenochaetaceaefamilie. In Nederland is deze zwam zeldzaam en wordt Berkenweerschijnzwam genoemd.

Gezonde eigenschappen product en toepassingen

Chaga wordt toegepast en verkocht als medicinale paddenstoel en geniet daarom een meer dan gemiddelde bekendheid bij het grote publiek. In de wetenschap is deze zwam al vele decennia voorwerp van onderzoek , vooral vanwege de kanker-remmende (betulinezuur) en beschermende eigenschappen (polysachariden) die eraan worden toegeschreven. Chaga zit vol antioxidanten en verschillende sterolen. Sterolen zijn plantaardige steroïden, die samen zorgen voor een balancerende werking op het immuunsysteem.

Premium Chaga Paddenstoelen Poeder Biologisch

Chaga Paddenstoelen Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische paddenstoelen poeders komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.