Cashewnoten W320 heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Cashewnoten W320 heel Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,17
Op voorraad
SKU
42760-conf
+ -

Cashewappels

De cashew komt oorspronkelijk uit Brazilië. Aan de Kasjoeboom groeien appeltjes en onder deze cashewappels groeit een klein staartje. Dit staartje is een steenvrucht, waar het zaad in zit, de cashewnoot

Voedingswaarde Cashewnoten

De cashew is zeer rijk aan vele nutriënten. Met name mineralen zoals magnesium, koper en fosfor zitten er in grotere hoeveelheden in. Verder bevat het vele B-vitamines, vitamine E, gezonde vetzuren en vezels. Ook zijn cashewnoten rijk aan eiwitten.

Mogelijkheden met Cashewnoten

De mogelijkheden met cashewnoten zijn eindeloos!. Zo kun je er een pasta van maken voor op brood en crackers, door de yoghurt of een havermeel. Ook zijn ze erg lekker over een gewokte groentemaaltijd, gemalen als basis voor een curry of romige smoothie. Maar cashewnoten zijn ook erg lekker om zo uit het vuistje te eten als tussendoortje.

Premium Cashewnoten W320 heel Biologisch

Cashewnoten W320 heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische noten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.