Puori C3 Vitamine

Een verfrissend bruistablet met vitamine C, zink, yerba mate en gingko biloba dat de immuunfunctie ondersteunt en tegelijkertijd moeheid en vermoeidheid tegengaat.
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 12,64
Op voorraad
SKU
99010-conf
  + -

  De hele dag energie

  In de zoektocht naar een alternatief voor drankjes met enorme hoeveelheden suiker en cafeïne was het voor Puori vanzelfsprekend om C3 met vitamine C uit bessen en rozenbottel te maken. om het nog effectiever te maken zijn er minerale ascorbaten toe, dit betekent datC3 ook de voordelen van zink biedt.

  Elke dosis bevat 500 mg vitamine C, 10 mg zink, 50 mg yerba mate-extract en 4 mg of ginkgo biloba-extract. De vitamine C is afkomstig van natuurlijke bronnen, waaronder goji-bes, acerola-bes en rozenbottel. Het is gezoet met natuurlijke steviaglycosiden en heeft een heerlijke mango-citrus smaak.

  Het duurt 6-10 minuten om op te lossen, omdat alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om het bruisende effect te activeren. Er zijn geen chemicaliën die het proces kunstmatig versnellen. Dat is waarom we het een langzaam brouwsel noemen.

  Gebruiksaanwijzing

  Voor volwassenen en kinderen van 11 jaar en ouder: Los 1 tablet op in 250 ml water. 5-10 minuten laten inwerken. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Waarschuwingen

  Voedingssupplementen dienen geen gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde leefstijl te vervangen. Raadpleeg een arts voordat je het product gebruikt tijdens de zwangerschap of toedient aan kinderen jonger dan 11 jaar. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele droge en donkere plek.

   
  Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.