Brandnetel Gesneden Biologisch

4.9/5.0 (7 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Brandnetel Gesneden Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat zijn Rode Linzen

De lins is de peulvrucht van een gewas dat al in de jaren 6000 v.Chr. verbouwd werd in het midden oosten. De eigenlijke linze is het zaad van de plant Lens culinaris. Rode linzen worden geteeld in Canada, U.S., Argentinië, Chili en Turkije. Deze linzen zijn te herkennen aan hun goud en oranje kleur. Linzen hebben de op één na hoogste verhouding van eiwit tot voedselenergie van alle peulvruchten, na sojabonen waardoor ze een goede aanvulling zijn voor mensen die veel sporten.

Hoe gebruik je linzen?

Linzen kunt u zonder voorweken koken, maar als u wat extra tijd heeft, laat ze dan wèl voorweken, want dat verkort de kooktijd (± 4 uur is een goede voorweektijd). Voor het gebruik moet u de linzen wassen en goed op onregelmatigheden nakijken, bijvoorbeeld op kleine steentjes. Linzen die bij het voorweken boven blijven drijven, zijn oud; deze kunt u het beste eraf scheppen en weggooien.

Kruiden en zout kunt u vanaf het begin met de linzen laten meekoken, dan geven ze het beste hun smaak af. Breng linzen op hoog vuur aan de kook en laat ze daarna zachtjes gaar koken (15-45 minuten). Linzen worden extra lekker met een scheutje rode wijn of azijn. Voeg wijn en azijn pas op het allerlaatst toe, want zure ingrediënten kunnen de linzen hard maken.

Het koken van rode linzen zorgt er voor dat ze zacht worden, een soort moes. Dit is ideaal voor curry's en soepen. Rode linzen zijn erg populair onder vegetariërs en veganisten. Linzen zijn erg geschikt in vleesvervangers door de hoge voedzaamheid. Onze biologische rode linzen zijn licht geölied met zonnebloemolie. Ze zijn niet genetisch gemodificeerd of bestraald.

Waar kan ik biologische gesneden brandnetel kopen?

Gemakkelijk biologische gesneden brandnetel kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische gesneden brandnetel kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische gesneden brandnetel aanbieding meer.

Brandnetel Gesneden Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische gesneden brandnetel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Brandnetel Gesneden Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Brandnetel Gesneden Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Brandnetel Gesneden Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80013-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Gesneden
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Brandnetel
Vitamines en Mineralen Ijzer, Vitamine C, Vitamine E
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Albanië
Merk Holyflavours
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 265 kcal / 1109 KJ
Eiwitten 47 g
Koolhydraten 8 g
Vetten 4 g
Verzadigde Vetten 1 g
Vezels 20 g
Natrium 432 mg
Zout 1 g
Reviews
Super!
Dit is gewoon geweldig! (Vertaald uit het Duits)
Zeer tevreden met dit product! De bladeren smaken en ruiken goed.
Ik hou van brandnetelthee en drink het elke dag. Dit is een zeer smakelijke variatie. (Vertaald uit het Duits)
Graag weer!
Graag weer! (Vertaald uit het Duits)
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op